Hava Durumu

Erdoğan, ABD dönüşü ilk kez konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Birlik Vakfı'nın iftar programında konuşma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan, ABD dönüşü ilk kez konuştu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Birlik Vakfı'nın iftar programında konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:

"Dünyanın görmezden geldiği mülteci meselesinde tüm Türkiye seferber oldu. Dünya onlara sırtını çevirirken Türkiye seferber oldu.

Bugüne kadar hiçbir Avrupa ülkesi bizim sağladığımız imkanları mültecilere sunamadı.Empatiyi kaybettiğiniz zaman maddi gücün, şatafatlı binaların anlamı kalmaz.Paylaşabildiğimiz, infak edebildiğimiz kadar insanız. Biz nasıl şimdi ecdadımızı hayırla yad ediyorsak ileride de bizim neslimizin bizi hayırla yad etmesini istiyoruz.

Ramazan ayında oruçlu insanları katleden bir terör örgütünün hiçbir haklı davası olamaz. Suriye’de birbiriyle çatışıyormuş gibi görünen bu terör örgütleri İslam kültürünü tahrip etmekten başka bir şey yapmıyor. Türkiye PKK’dan, bölgemiz DAEŞ’ten kurtulmadıkça bu acılar bitmeyecektir.

MUHAMMED ALİ’Yİ SIRADAN BİR SPORCU OLARAK GÖRMEDİM

Muhammed Ali’yi sıradan sporcu olarak görmedim. Onun attığı her yumruğun mazlumlar için atılan bir yumruk olarak baktım. Vietnam’a gitmeyişi çok anlamlıdır. Şampiyonluğunu aldılar, men ettiler, 5 yıla mahkum ettiler ama o şampiyonluğunu kaybetmesine rağmen gitmedi. Hatta madalyasını da göle attı. Bu dik durmak var ya… Dikleşmeden dik durmak, işte bu çok önemli. Omurgalı olmak çok önemli. Rüzgar önünde kalmış yaprak gibi sallanmanın anlamı yok, müslümana bu yakışır. Allahtan başka kimsenin önünde eğilmek Müslümana yakışmak."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.