Hava Durumu

Erdoğan 'Ananı da al git' demişti... Aday adayı oldu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı sırasında “Ananı da al git” dediği Mersinli çiftçi Mustafa Kemal Öncel, aday adaylığı başvurusu için CHP Genel Merkezi’ne traktörle geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan 'Ananı da al git' demişti... Aday adayı oldu
CHP Milletvekili Aday Adayı Öncel, “Ben çiftçi Kemal Öncel olarak kamu oyunun zaman zaman önünde bulundum. Çekmediğim acı kalmadı, AKP zihniyetinden çok yaralar aldım. Daha önce şahsımla alakalı olarak TBMM’ye girme yasağı konuldu. Hatta bazı gazeteler, ‘Meclise de gelme lan’ diye başlıklar attılar. Eğer Allah alnıma yazarsa, CHP yönetimi ve halkın teveccühü noktasında temayül görürsem, TBMM’ye milletin vekili olarak girmek istiyorum” dedi.

Öncel’le birlikte CHP Genel Merkezi’ne gelen Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ise de tekrar aday adaylığı başvurusunda bulunurken, “CHP iktidarında çiftçinin kullandığı mazot 4 lira değil 1,5 lira olacak. Lüks yatların, gemilerin, gemiciklerin kullandığı mazottan ÖTV’ve KDV alınmıyor. Yoksul köylünün çiftçinin kullandığı mazottan ÖTV KDV alınıyor. Pırlantadan elmastan ÖTV KDV alınmıyorsa CHP iktidarında çiftçinin kullandığı mazottan da ÖTV ve KDV alınmayacak” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.