Hava Durumu

Erdoğan, Bakan Kaya'yı yanından hiç ayırmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Erdoğan'ın Hollanda'ya sokulmayan Aile Bakanı'nı yanından ayırmaması dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2017 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2017 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan, Bakan Kaya'yı yanından hiç ayırmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Kentte coşku ve heyecan yaratan törenlerde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör örgütlleri ve ana muhalefet partisi yeni sisteme karşı çıkıyor.Hollanda yönetimi Dışişleri Bakanımın uçuş iznini iptal ediyor. Bayan Bakanımı Hollanda'ya sokmuyor. Atlarını, itlerini benim oradaki vatandaşlarımın üstüne sürüyor. Almanya Şansölye'si de onun yanında yer aldığını söylüyor. Yazıklar olsun sizlere! Al birini vur ötekine" dedi.

ERDOĞAN HOLLANDA'YA SOKULMAYAN BAKANI YANINDAN AYIRMADI

Erdoğan'ın bu sözlerle savunduğu Hollanda'da Türkiye Büyükelçiliği'ne sokulmayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı yanından ayırmaması dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan'la kente gelen heyette yer alan Kaya, statta da Erdoğan'ın yanında oturdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.