Hava Durumu

Erdoğan'da sürpriz karar! Geri dönüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen cuma 74 yaşında solunum yetmezliğinden ölen efsanevi boksör Muhammed Ali’nin cenaze törenine katılmak için geldiği ABD’nin Kentucky Eyaleti’nden planlanandan bir gün önce ayrılmaya karar verdi. Bugünkü törende Ali’nin cenaze namazını kılan Erdoğan’ın, akşam katılacağı iftar yemeğinin ardından Türkiye’ye döneceği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 06:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 06:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'da sürpriz karar! Geri dönüyor
Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyetle, Muhammed Ali’nin doğup büyüdüğü, Kentucky Eyaleti’nin Louisville kentine dün sabaha karşı indi. Saat 05.00’te havalimanından oteline vardığında ise Erdoğan’ı çevrede yaşayan Türk kökenlilerden oluşan bir kalabalık karşıladı.

Muhammed Ali’nin ilk profesyonel maçına çıktığı Freedom Hall’de kılınan ve namazda Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan dışında, Enerji Bakanı Berat Albayrak ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç da eşlik etti. Erdoğan, salona 10 yaşındaki torunu, Berat Albayrak’ın oğlu Ahmet Akif’le girdi. Ardından yanındakilerle, erkeklerin bulunduğu ön kısımda saf tuttu. Emine Erdoğan ise bu sırada erkeklerden ayrıldı ve törene babası, Amerikan İslam toplumunun bilinen isimlerinden Yusuf Ziya Kavakçı (78) ile birlikte gelen AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı ile arka tarafa geçti.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.