Hava Durumu

Erdoğan'dan AP'ye sert mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, polislerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan AP'ye sert mesaj
İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Paralel yapıyla kararlı mücadele içindeyiz. Millet bu paralel yapının sinsiliğini gördüğü için bunlara karşı verilen mücadeleyi destekliyoruz. Paralel yapı terörle mücadeleyi baltalamak için elinden geleni yaptı, yapıyor. Bölge halkı terörle mücadelede güvenlik güçlerinin arkasında durdu. Güvenlik güçlerimiz de vatandaşlarımıza ihtimam gösterdi.

Terörle mücadele sadece asker ve polisin sırtına yüklenemez. Güvenlik güçleri üstlerine düşeni başarı ile yerine getirmiştir. Sizler dimdik durdukça bizler devletin başları olarak bunu nihayete erdireceğiz. Yıkılan bölgeler yenide inşaa edilecek. 

DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASI

"Dokunulmazlıkları kaldırın biz hazırız" diyorlardı. Şimdi bakın Batı'da dolaşıyorlar. Buradan Avrupa'ya sesleniyorum. Sizler koridorlarınıza asmış olduğunuz terör örgütü paçavralarıyla nereye mesaj vermek istiyorsunuz? Arabaları ile terörist taşıyan milletvekilleri yaptıklarının hesabını adalete verecekler. Hepsi de gitsinler yargıda bunun hesabını versinler. Belediyeler konusunda gerekli adımların atılması için süratle hareket etmemiz gerekiyor. Bunların da hesabı sorulacak.



Bölgedeki kamu faaliyetlerin baştan sona düzenlenmesine ihtiyaç vardır. Teröristlere devletin demir yumruğunu, vatandaşlara da şefkat elini göstererek bu mücadeleyi sürdürmeye kararlıyız.

PARALEL YAPI İLE MÜCADELE

Devlet içinde devleti asla tanımıyoruz. Biz bu yola girerken kefenimizle çıktık. Aklımızı kimseye kiraya vermedik. "Bize Pensilvanya'daki zat şah damarından yakındır" diyorlar. Bu şirktir. Bizler bu kararlılığımızı sürdüreceğiz. Bir olduk mu, beraber olduk mu, kardeş olduk mu hep birlikte Türkiye olacağız. Hiç bir dönemde askerimiz, polisimiz bu kadar kaynaşmamıştı. Polisimiz kendi içinde fitnelere fırsat vermesin. Birbiriniz Allah için sevin. O sokulmak istenen fitne unsurlarına asla fırsat vermeyin. Yeni yeni şeyler çıkarıyorlar. Aman bunlara fırsat vermeyin, yazık olur. Bakıyorsunuz birisi çıkıyor fitne atıyor. Kardeşlerim sizler buna inanıyorum ki frsat vermeyeceksiniz. Ülkeniz ve bekanız için vazifenizi yapacağınıza inanıyorum."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.