Hava Durumu

Erdoğan'dan Bahçeli'ye telgraf

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun mesajı...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2016 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2016 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan Bahçeli'ye telgraf
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp kapakçığı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "geçmiş olsun" telgrafı gönderdi. 

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye geçirdikleri rahatsızlık sebebiyle telgraf göndererek geçmiş olsun dileklerini iletmiştir" denildi.

BAHÇELİ BUGÜN DE DİNLENECEK

Kocaelinin Çayırova İlçesi'nde bulunan özel bir hastanede tedavisi devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün de istirahat edeceği bildirildi.

Çayırova'da bulunan Anadolu Sağlık Merkezi'nde geçen Cuma günü mitral kapak replasmanı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tedavisi sürüyor.

Bugün, hastaneden yapılan yazılı açıklamada, MHP basın bürosunun daha önce yaptığı açıklama hatırlatılarak, "Sayın Devlet Bahçeli ile ilgili açıklama MHP basın bürosu tarafından yapılmış olup bu açıklamada belirtildiği üzere kendisi daha önce planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün de hastanemizde istirahat etmektedir" ifadelerine yer verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.