Hava Durumu

Erdoğan'dan Bursa milletvekiline büyük övgü

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen engelli vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin atama ve kura töreninde konuşan Erdoğan'dan Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'a övgü dolu sözler...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan Bursa milletvekiline büyük övgü
Türkiye’nin her alanda olduğu gibi engelliler konusunda 2003 yılından bu yana bir devrim yaşadığını belirten Erdoğan, “Dört duvar arasına mahkum edilen engellilerimizi ailelerine, topluma, ülkeye kazandıran düzenlemelerin her birisi… Engelliler kanunundan aylıklara, bakım hizmetlerinden eğitime ve istihdama kadar yapılan çalışmaları en iyi sizler biliyorsunuz. Bu vesile ile tarihimizde Aşık Veysel gibi gönül gözü, Cemil Meriç gibi zihin dünyası açık büyüklerimiz başta olmak üzere hayatları, eserleri ve duruşları ile bizlere ilham veren tüm engellilerimizi rahmetle yad ediyorum.

Şuanda aramızda Bursa Milletvekilimiz Bennur Karaburun var. Bennur’un bir özelliği daha var, 15 Temmuz gecesi tekerlekli aracı ile hemen parlamentoya gitti, oradan meydan okudu. Aynı şekilde Erzincan milletvekilimiz Serkan kardeşim var. Azimleri ile hayata tutunan, kariyerleri ve mücadeleleri ile gençlerimize örnek olan engelli kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Sporda, sanatta, kültürde, iş hayatında gerçekten önemli başarılar ortaya koyan engellilerimize gönül dolusu selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.