Hava Durumu

Erdoğan'dan Fenerbahçe kongresi öncesi tecrübe vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 Haziran'da gerçekleştirilecek Fenerbahçe kongresi öncesi, "Fenerbahçe yeni bir sürece çok daha diri çok daha güçlü ama tecrübenin de hakim olduğu bir yapıyla devam eder" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2018 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2018 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan Fenerbahçe kongresi öncesi tecrübe vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV-Star TV ekranlarında yayınlanan 'Seçim Özel' programında Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'de 3 Haziran Pazar günü yapılacak seçimler öncesi açıklamalar yapan Erdoğan, "Temenni ederim ki Fenerbahçe yeni bir sürece çok daha diri çok daha güçlü ama tecrübenin de hakim olduğu bir yapıyla devam eder." dedi.

"FENERBAHÇE GÜÇLÜ BİR YAPIYLA DEVAM EDER"

Seçimlerin Fenerbahçe için hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En ideali alışılmış olan şey hayırlı olsun demektir. Gönlüm bu noktada ideal bir yönetimin iş başına gelmesidir. Burada tecrübe her zaman çok çok önemli. Temenni ederim ki inşallah bu kongreyle birlikte Fenerbahçe yeni bir sürece çok daha diri çok daha güçlü ama tecrübenin de hakim olduğu bir yapıyla devam eder." dedi.

"HAFTADA 3 GÜN SPOR YAPIYORUM"

Sürekli olarak spor yaptığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim süreci dışında haftada 3 gün spor yapıyorum. Kışın aletli yapıyorum yaz mevsiminde açık sahada arkadaşlarımla birlikte futbol basketbol oynuyoruz. O ayrıca bize dinçlik veriyor. İyi bir takımımız var." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.