Hava Durumu

Erdoğan'dan flaş Kılıçdaroğlu açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhtarlarla iftar buluşmasında konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan flaş Kılıçdaroğlu açıklaması!
İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Ramazanın hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Menfur saldırılarda şehit düşen polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara başsağlığı diliyorum. Bizim inancımızda şehitlik, mertebelerin en büyüğüdür.

'KANI BOZUK' İFADESİ

Ben "kanı bozuk" derken, biyolojik bir kanı bozukluktan, ırkçılıktan asla söz etmiyorum. Bizim kültürümüzde ifade karakterle ilgili bir göndermedir. Bu ülkeye silah çeken teröristin biyolojik olarak hangi milletten olduğunun ne önemi var, bizim gözümüzde onun kanı bozuktur.

KILIÇDAROĞLU'NUN ZİYARET AÇIKLAMASI

Bir siyasi partinin başındaki, ki bu siyasi parti ana muhalefet partisidir. "biz yeri geliyor hastanelerdeki PKK'lıları ziyaret ettik" diyor. Şu ifadeye bak ya, ne kadar da rahatlıkla bunu söylüyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bu ülkede ana muhalefetin başı olacaksın, bölücü terör örgütü mensuplarını ziyaret edeceksin. Neymiş, yaralıymış. Ben milletin idaresine bunları havale ediyorum. Benim polisimi şehit edenleri ziyaret etmek bu milletin değerleriyle uyuşmaz. Benim mehmedimi şehit edenleri, benim polisimi şehit edenleri kalkıp da onlarla hastanede ziyaret ederek hasbıhal etmek kusura bakmasınlar bu milletin değerleriyle bir defa uyuşmaz. 

'HAZIRIM KOMUTANIM' DİYORLAR

Toplumumuz içinden çıkacak olan kanı bozukların hiçbiri bu milletin asaletini asla gölgeleyemez. Bir yerde 3-5 terörist çıkıp milletin huzurunu kaçırabilir, buna karşılık on binlerce yüz binlerce kahraman oraya gelir, hayatı pahasına milletini ve vatanını korur. Bugün GATA'da yaralılarımızı ziyaret ettim, yine bakıyorsunuz Genelkurmay Başkanımız kendilerine "hazır mısın" dediğinde, "hazırım komutanım" diyor. 

Bu iman meselesidir. Bu işe farklı bakanlar istedikleri kadar alçalsınlar, biz dirayetimizi kaybetmeden mücadelemize evelallah devam edeceğiz. Çünkü bizim başka vatanımız yok. Tüten son ocağa, çarpan son kalbe kadar bu topraklar vatanımız olarak kalmaya devam edecek. 

Türkiye'yi, üzerinde ameliyat yapabileckleri bir ülke sananlar defalarca yanıldı. Şimdi Güneydoğu'daki ilçelerde görüyorlar. 

MUHAMMED ALİ'NİN VEFATI

Muhammed Ali, Müslümanlığını açıkça söyleyen ve bunun için mücadele eden bir yürekti. Onun yumruğu dünyadaki tüm zalimlere gidiyordu. Muhammed Ali, mazlumların ruhuydu. O, cezaya rağmen, Vietnam'a savaşmaya gitmeyi kabul etmedi. Yürek buna denir, dik durmak buna denir, omurgalı olmak buna denir.
Gençlik teşkilatı görevi yaptığım zaman Türkiye'ye gelmişti. O zaman birlikte Cuma namazı kılma imkanımız olmuştu. Mekanı cennet olur inşallah. 

Muhtarlarımıza Ramazan'da da çok önemli görevler düşüyor. Mahallenizde, köyünüzde, kapısını çalmadığınız, derdini tespit etmediğiniz tek bir ev kalmamalıdır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.