Hava Durumu

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt sert yanıt!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun restine karşılık vererek, "Cumhurbaşkanı'nın yargıya talimat verdiğiyle alakalı istifaya çağırıyor. 'Eğer olmazsa ben istifa ederim' diyor. İddianı ispat et" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 05:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 05:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt sert yanıt!

Cumhurbaşkanlığı'nda düzenlenen iftarda esnaflarla buluşan Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:

''Yargılanıyorlar, yargılanırken A'dan Z'ye herşey yalan. Sanki 250 şehidimiz olmamış, sanki 2 bin 193 gazimiz yok. Kurtulamayacaksınız, bu ülkede adaletin olduğuna inanıyoruz bu ülkede adalet var. Birilerinin elinde kartonlarla yürüyerek adalet araması gibi değil bizim aradığımız adalet. Bizim aradığımız adalet 250 şehidimizin kanıdır, 2 bin 193 gazimizin şu anda yaralı oluşudur. Öbür tarafta MİT'in gönderilen Türkmen kardeşlerimize yardımını basanlar kimdi, FETÖ terör örgütüydü. Şu anda bedel ödüyorlar. Oradan alınan evraklar kimlere gönderildi işte şu anda mahkum edilen şahsa gönderildi. O nereye gönderdi, o da şu anda yurtdışına kaçmış olan bir başka gönüldaşına gönderdi. O kaçtı gitti şimdi farklı şeyler de dolaşıyor.

İDDİANI İSPAT ET

Bugün grup toplantısını açık alanda yapmışlar, kapalı alan herhalde sıcak geliyor. Oradan da bir ifade kullanıyor. Cumhurbaşkanı'nın yargıya talimat verdiğiyle alakalı. Ve istifaya çağırıyor. 'Eğer olmazsa ben istifa ederim' diyor. Ya senin bu ilk defa değil ki. Sen bugüne kadar kaç kere bu şeyleri söyledin. Onun için de senin bu yalan makinesi olduğunu bu ülkede bilmeyen kalmadı. Şimdi böyle bir şeyi ispata davet ediyor. Sen bir defa kendini bu ülkede ne olduğunu millete kabul ettirmişsin, millet seni çok iyi biliyor, tanıyor. Biliyor ki hiçbir sözünde durmaz. Eğer ispata yönelik bir şeyin varsa hukukta kaide şudur. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. İddianı ispat et. Dürüst değiller dürüst.

YENİ İFTİRA

Şimdi yeni bir iftira daha atmışlar. Tayyip Erdoğan'ın 3 milyar dolarlık hazinesi var. Onunla ilgili davayı da Allah'ın izniyle kazanacağız. İşin kötüsü yargı bu işlerde büyük cezalar kesmiyor.

YOLLARI AÇIK OLSUN

Ne yaparlarsa yapsınlar biz yine yargıda bunları mahkum edeceğiz. Tazminat arkadan ceza ve böyle yürüyeceğiz. Şimdi İstanbul'a yürüyorlar, yolları açık olsun. Kamunun hukukunu bozmadan ki böyle bir şeye aslında hakları da yok. Fakat arkadaşlarımız hükümetimiz onlara anlayış göstermek suretiyle onlar bu yürüyüşlerini devam ettiriyorlar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.