Hava Durumu

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yazıklar olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkmış ana muhalefetin başındaki zat, "huzur yok" diyor. Yazıklar olsun. Sen SSK'nın başındayken ilacımızı alamıyorduk, tedavi olamıyorduk." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2017 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2017 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yazıklar olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'deki toplu açılış töreninde gündeme dair önemli mesajlar verdi. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Çıkmış ana muhalefetin başındaki zaat, "huzur yok" diyor. Yazıklar olsun. Sen SSK'nın başındayken ilacımızı alamıyorduk, tedavi olamıyorduk." dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Bu 16 Nisan bakın unutmayın 15 Temmuz'un bir intikamı olacaktır. 15 Temmuz'da bu millete bomba yağdıranlar, kandildekiler şimdi hayır diyor. Ana muhalefet ne diyor, hayır. Kimler bir araya geldi görüyor musunuz. Bunların birbirinden bir farkı yok. AK Parti'ye gönül veren kardeşlerim evet diyor, MHP'li kardeşlerim evet diyor, BBP'li kardeşlerim evet diyor. Fakat CHP'ye HDP'ye Saadet'e gönül verenlere de sesleniyorum. Gelin sizler de bir olun. Beraber olalım, Hep birlikte Türkiye olalım.

"YAZIKLAR OLSUN, ELİNE, GÖZÜNE DURSUN"

Çıkmış ana muhaleftin başındaki zat huzur yok, mutluluk yok diyor. Yazıklar olsun, eline gözüne durdun. Sen SSK'nın başındayken hastanelerin halini benim kardeşlerim bilir. İlacımızı alamıyorduk. Kimdi o zaman müdür, sendin. Ey Kılıçdaroğlu senin daha çok yolun var. Sende hizmet aşkı yok, sende dert yok, dikili bir ağacın yok.

"BİZ BU MİLLETE KANUNİ GİBİ HEDEF KOYDUK"

Şimdi İnşallah Kasım'da 2 bin 100'ü aşkın yatak sayısıyla Eskişehir Şehir Hastanesi emrinize giriyor. Biz buyuz, farkımız bu. Biz bu millete Kanunu Sultan Süleyman gibi hedef koyduk.

16 Nisan'da milletimizin huzuruna gelecek Anayasa değişikliği halkoylamasından sonra inşallah Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyoruz. Biz faniyiz, her an ölürüz. Hepimiz o musallaya geleceğiz. Türkiye bu sistemle 2023 hedeflerine, 2053, 2071 vizyonlarını hayata geçirecek. 16 Nisan'da bu sistemi oyluyoruz.

Yarın Çanakkale'de dünyanın 1 numaralı köprünün temelini atıyoruz.

"SEN NASIL HUKUKÇUSUN"

Türkiye Barolar Birliği Başkanı güya hukukçu...Orada teröristlerle ortak salon toplantıları yapıyor. Sen nasıl hukukçusun, nasıl baro başkanısın? Bir baro başkanı kalkıp da Avrupa'da, Türkiye'den böyle bir çalışmaya katılabilir mi? Üstelik sen hukukçusun. Hukuk tanımayan kişilerle nasıl bir arada olursun. Sen bu ülkede nasıl olacakta hukukçu kılığıyla dolaşacaksın.

"İÇİMİZDEKİ HOLLANDALILARA NE OLUYOR?"

Hadi Hollanda'yı anladık, peki içimizdeki Hollandalılara ne oluyor. Ana muhalefetin başındaki zat avanesi terör örgütleriyle bir olup, anayasa değişikliğini karalamaya çalışıyor. Güya anayasa değişikliğini kötülemek için sağa dönüp gençlerimize hakaret ediyorlar, sola dönüyorlar parlamentoya ileriye bakıyorlar muhtarlara hakaret ediyorlar. Bunlarla da kalmıyor Suriyeli muhacirleri milletimize hedef göstermeye çalışıyorlar. Kılavuzu Avrupa'daki faşistler olan bir partinin varacağı yer tek parti dönemi CHP'dir başka bir şey değil.

"ASLINDA 'TEK ADAM' DERKEN KENDİSİNİ ANLATIYOR"

CHP'ye gönül veren kardeşlerim için üzülüyorum. Yeni yönetim sisteminde artık milletin yüzde 50+1 oyunu almadan yürütme gücünü temsil etmek mümkün değil. CHP'nin cumhurbaşkanlığını biz göremeyiz, çocuklarımız da göremez. Bugüne kadar 7 seçim kaybetmiş, istifa etmemiş. Sürekli bir tek adam lafı edip duruyor ya aslında kendisi öyle. Türkiye 16 Nisan'dan sonra inşallah bu sistemden kurtuluyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.