Hava Durumu

Erdoğan'dan sert 'apolet' tepkisi: Demirtaş'a mı takacaksın?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya mitinginde vatandaşlara sesleniyor. Erdoğan, konuşmasında kente 2. üniversite müjdesinde bulundu. Apolet tartışmasıyla ilgili olarak konuşan Erdoğan, 'Gidip de ziyaret ettiğin Selahattin Demirtaş'a mı takacaksın o apoleti?' diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan sert 'apolet' tepkisi: Demirtaş'a mı takacaksın?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya mitinginde halka hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Ey Bay Kemal, Ey Muharrem, çırak bile olamadınız, çırak bile. 2002 yılında her AB vatandaşı, mesela ortalama 100 avro gelir elde ederken bizim o zaman 35 avro gelir. Geçen yıl darbe girişimi başta olmak üzere onca olumsuzluğa rağmen aylık ortalam 100 avro kazanan AB vatandaşına karşı biz de 63 avro gelir elde eder hale geldik. Bay Muharrem anladın mı? Bay Kemal anladın mı?

Sizin otomobile kafanız basmaz. 2002 yılında 91 bin adet satılan Türkiye'de geçen yıl 723 bin otomobil satıldı.

"HER EVE BUZDOLABI, ÇAMAŞIR MAKİNESİ GİRİYORSA REFAH SEVİYESİ VAR"

Sizin otomobile falan kafanız basmaz. Geçtiğimiz yıl 723 bin otobüs satıldı. 91 bin nerede, 723 bin nerede? Hey gidi... Her eve otomobil giriyorsa, buzdolabı, çamaşır makinesi giriyorsa bir refah seviyesi var.

SAKARYA'YA ÜNİVERSİTE MÜJDESİ

Sakarya'ya 21 katrilyonluk yatırım yaptık. İnşallah ikinci üniversiteyi de kazandırıyoruz.

"SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A MI TAKACAKSIN APOLETİ?"

Türkiye'ye Cumhurbaşkanı değil, bazıları kral olacaklarını sanıyorlar. Kılıçdaroğlu'nun gel bakalım Muharrem diyerek CHP'ye aday yaptığı kişinin Afrin operasyonu komutanı Metin Temel Paşa ile ilgili hadsizliğini duydunuz değil mi? Sen apolet mi sökeceksin. Gidip de ziyaret ettiğin Selahattin Demirtaş'a mı takacaksın o apoleti? Teröristten Cumhurbaşkanı adayı olmaz.

Beni alkışlamız, ya ben başkomutanım. Ey Muharrem sen kendini ne zannediyorsun ya? Dur bakalım. Sen daha çırak bile değilsin. Temel Paşa da orada protokoldeki yerini almış konuşmamda da alkışlanması gereken yerde alkışlamış niye rahasız oluyorsun? Cumhurbaşkanının kimsenin apoletini sökme yetkisi yoktur. Yargı yapar onu yargı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.