Hava Durumu

Erdoğan'dan Sezen Aksu'ya sitem

Akil adamlar listesinde olmayı reddeden Sezen Aksu’ya Başbakan Erdoğan grup toplantısında sitemde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2013 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2013 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan Sezen Aksu'ya sitem

Partisinin grup toplantısında akil adamlar listesine de değinen Erdoğan’dan önemli açıklamalar gelirken isim vermeden bazı sanatçılara sitemde bulundu.

Erdoğan bazı sanatçıların akil adamlar teklifini geri çevirmesi ile ilgili “Biz destek verenlerle yolumuza devam edeceğiz. Bizim bağcıyla işimiz yok. Bizim bir yanağımıza vuran karşılığını da bulur. Bazı sanatçılar korkuyor. Geçmişte sürece destek verdik bizi dışladılar diyorlar. İş vermekten vazgeçtiler diyorlar, bunların düşünce dünyasını kabul etmediğiniz zaman tamamen aforoz ederler” açıklamasını yaptı.

Erdoğan Akil adamlar listesi için “Akil insanları tespit ettik. Bir havuz oluşturduk. 7 ayrı coğrafi bölgeye göre planlama yaptık. Kısa süre içinde bu isimleri kamuoyuna duyuracağız. Bu heyetle büyük ihtimalle Perşembe akşamı bir araya gelerek, istişarelerimizi yapacağız”dedi.

SEZEN AKSU NE DEMİŞTİ?

Çözüm sürecinde oluşturulacak "Akil Adamlar" arasında adı geçen sanatçı Sezen Aksu, " “Henüz bana böyle bir talep gelmedi. Gelse de kabul etmem. O komisyonda işinin uzmanı olan insanların olması lazım” açıklamasını yapmıştı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.