Hava Durumu

Erdoğan'dan Türk Kızılayı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında zor zamanlarda insanlara umut olan, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Türk Kızılayı'nın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2019 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2019 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan Türk Kızılayı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kızılayı'nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'a mesaj gönderdi. Dünyanın dört bir yanında zor zamanlarda insanlara umut olan, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Türk Kızılayı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Erdoğan, şöyle dedi:

"Aziz milletimizin yardımseverlik, merhamet, şefkat ve dayanışma hasletlerinin sembolü Türk Kızılayı, özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü sınır tanımayan hizmetleriyle bu alanda dünyanın saygın kuruluşları arasındaki yerini almıştır. Ayrım gözetmeksizin tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olan, afetlerin olumsuz etkileri sonucu açılan yaraları saran Türk Kızılayı'nın, bundan sonra savaş ve doğalda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye ve dünya barışına katkı sağlamaya devam edeceğine inanıyorum. Barışa, huzura, kardeşlik ve dostluğa hizmet eden Türk Kızılayı'nın gücünü bizlerin yardım ve desteklerinden aldığını bir kez daha hatırlatıyor; kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tüm gönüllülerini en kalbi duygularımla selamlıyor, aziz milletimizi bir kez daha bu güzide kuruluşumuzu desteklemeye çağırıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.