Hava Durumu

Erdoğan: Herkese kapılarımız sonuna kadar açık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyaca ünlü iş adamı, elektrikli otomobil pazarının öncü ismi Tesla Motor'un CEO'su Elon Musk ile yaptığı görüşmenin ardından, akşam saatlerinde Twitter'dan açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2017 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2017 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan: Herkese kapılarımız sonuna kadar açık

Erdoğan, "Biz Türkiye'nin genç ve dinamik nüfusu ve güçlü ekonomisiyle teknoloji alanında da dünyayla yarışır hale gelmesi için çalışıyoruz. Bu yüzden ülkemize katkısı olacağına inandığımız herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır." mesajını paylaştı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Türkiye olarak, 2023 başta olmak üzere hedeflerimize ulaşmak için hem kurumsal hem bireysel anlamda inovasyon kültürümüzü geliştirmeli, teknolojide sürekli daha ileri gitmenin yollarını aramalıyız.

Biz Türkiye'nin genç ve dinamik nüfusu ve güçlü ekonomisiyle teknoloji alanında da dünyayla yarışır hale gelmesi için çalışıyoruz. Bu yüzden ülkemize katkısı olacağına inandığımız herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır.

Otomotivden uzay teknolojilerine kadar birçok alanda yürüttüğümüz çalışmalara dünya ile daha fazla entegrasyon halinde devam edecek, milletimizin de desteği ile inşallah Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.