Hava Durumu

'Erdoğan’ın papağanı'na dava açacağım

Akil İnsanlar Akdeniz Bölge Heyeti’nden sanatçı Kadir İnanır, kendisine yönelik bazı eleştirilerin saygı seviyesini aştığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2013 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2013 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Erdoğan’ın papağanı'na dava açacağım

Antalya’da toplantılara katılan İnanır, bazı gazete ve köşe yazarlarının kendisini karalamaya çalıştığını savunarak, şunları söyledi: “İnsanları karalamak öyle kolay değil. Biz barış için uğraşıyoruz. Ama birileri çıkıp kürsüden sallıyor, ‘Sen Recep Tayyip Erdoğan’ın papağanısın’ diyebiliyor. Bunların hepsine cevap vereceğiz. Ve hepsiyle yargıda hesaplaşacağız. Bu süreçte çok ağır cezaların ortaya çıkacağına inanıyorum. Avukatım bile, ‘Hayatınız boyunca çalışmanıza gerek yok’ diyor. Aslında benim ne kadar haklı olduğumu anlatmaya çalışıyor. Yoksa bizim tek amacımız barış sürecine katkı sağlamak.”

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMEM

CHP’nin tavrını da eleştiren İnanır, “Süreci yanlış yorumluyorlar. Böyle bir ülke meselesinde böyle bir bakış açısı olabilir mi? CHP bu kadar ulusalcı bir tavır nasıl gösteriyor? Hani sosyal demokratlardı? MHP ile bir olmuş, aynı siyaseti güdüyorlar” dedi. İnanır, “Süreçle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştünüz mü?” sorusuna ise “Rahatsızlığım esnasında görüştüm. Ama şu an görüşmem” dedi.

ALTIN PORTAKAL’A DA GELMEM

İnanır, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın, “Akil adamlar içinde düzgün insanlar var. Ama orada yer alarak karizmayı çizdirdiler” sözlerine de şu yanıtı verdi: “Bundan sonra Altın Portakal’a da gelmem. Akaydın’ın kendisi çoktan karizmayı çizdirmiş. Biz memleketine ziyarete geliyoruz, o kalkıp İstanbul’a gidiyor.”  Heyette yer alan Kadir İnanır ve Muhsin Kızılkaya, Antalya Hakkârililer Derneği’ni ziyaret etti.  Yöresel yemeklerin tadına bakan İnanır’a Kızılkaya, bilgi verdi.  

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.