Hava Durumu

Erdoğan mitingde İnce'nin konuşmalarını dinletti!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin Kılıçdaroğlu aleyhinde yaptığı açıklamaların görüntülerini mitinge gelenlere izleterek "CHP'nin adayı kendi kongresinde kazanamamış bir isim. Kılıçdaroğlu kendi kazanamayacağını biliyor. Bunu topun ağzına sürdü" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2018 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan mitingde İnce'nin konuşmalarını dinletti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşamasından satır başları şöyle:

"24 Haziran'da güçlü Meclis için Cumhurbaşkanlığı'nda şahsımı, Meclis'te Ak Parti'yi desteklemenizi bekliyorum. Çorlu, Ak Parti'nin kalesi olması gereken bir bölgedir.

Manifestomuzda erdem, irade ve cesaretle Türkiye'yi şaha kaldıracağımızı beyan ettik. Beyanname ve man,ifesto yeni, dönemde bize isktikamet çizen bize yol gösteren pusulamız olacaktır. Milletimize 146 projeyi gerçekleştirme sözü verdik.

24 Haziran'dan sonra ekonomide ilk 10'a girmek için çalışacağız. Hedefimiz ihracatta 500 milyar dolara ulaşmak. Ülkemize gelen turist sayısı bu yıl 40 milyon olacak inşallah. Hedef 50 milyon turiste ulaşmak.

Bir CHP milletvekili bu yolların müteaahhitiydi. Parasını alamıyordu. Başbakan oldum da parasını ödedim. Ama bunlar kadir kıymet bilmezler.

Çorlu ile İstanbul arasında fark var mı? 29 Ekim'den sonra yeni bir İstanbul tanıyacaksınız. Dünyanın ilk üçü içinde yer alan havalimanının açılışını yapacağız. 29 Ekim'de açacağız yılda 90 milyon yolcu kapasiteli olacak.

Bir Cumhurbaşkanı adayı havalimanıyla falan uğraşmam diyor. Sen neyle uğraşırsın? Ben ekonomistim. Kaynakları çeşitlendireceksin. Anlaşılan o ki İnce bu işleri bilmiyor, ona ince ince anlatacağız

İş bilenin kılıç kuşananın. hava yolu halkın yolu olacak dedik, bunu başardık. Biz 26 havalimanı teslim aldık. Havalimanlarının sayısını 55'e çıkardık. İstanbul ile birlikte 9 havalimanı daha yapıyoruz.

79 senede 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Biz bunun üzerine 20 bin kilometre bölünmüş yol ilave ettik.

Biz muhalefetin adayları gibi havanda su dövmüyoruz. Milletimizin karşısına çıktığımızda önce yaptıklarımızı sayıyor, sonra da yeni dönem için oy istiyoruz. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler, 5 yılda yapacağımız hizmetlerin teminatıdır.

Geçenlerde Elon Musk ziyaret etti. Biz onlarla geleceğin projeşerini konuşuyoruzz. Şu anda en ileri teknolojiyi de kullanarak bu 5 firmamız bir araya gelecek ve yerli otomobili üretecekler.

Bunlar devletçi, bunların devletçi kafaları var. Bunlkarın kafaları özel sektörün güçlenmesini istemezler.

Biz muhalefetin adayları gibi havanda su dövmüyoruz. Milletimizin karşısına çıktığımızda önce yaptıklarımızı sayıyor, sonra da yeni dönem için oy istiyoruz. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler, 5 yılda yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Muhalefetin adayları koskoca bir hiç vadediyor. Doğru dürüst bir vaatleri yok. Ortak vaatleri Erdoğan'ı indirmek. Bunlar da milleti vizyonsuz, kifayetsiz sanıyor. Bu millet çok zeki.

"TOPUN AĞZINA SÜRDÜ"

CHP'nin adayı kendi kongresinde kazanamamış bir isim. Kendi kazanamayacağını biliyor. Bunu topun ağzına sürdü. Siz milletle dalga mı geçiyorsunuz, siz bu milletle oyun mu oynuyorsunuz? İşte biz çift başlılık olmasın diye başkanlık sistemini getirdik"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.