Hava Durumu

Erdoğan müjdeyi verdi "Seçimlerden önce açacağız"

Azerbaycan'da Devlet Başkanı İlham Aliyev ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan TANAP'ın seçimler öncesinde haziran ayında açılacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan müjdeyi verdi "Seçimlerden önce açacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'le görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Sayın Aliyev 11 Nisan günü yapılan ve büyük bir oy oranıyla kazandığı seçimlerden sonra ilk ziyaretini Türkiye'ye yaptı. Milletim adına şükranlarımı iletiyorum. Bu başarısından dolayı kendisini tebrik ediyorum. İnşallah can Azerbaycan her alanda parlamaya devam edecektir.

Hatırlayacağınız üzere ben de cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk ziyaretimi Azerbaycan'a yapmıştım. İnşallah 24 Haziran'dan sonra da ilk ziyaretimi Azerbaycan'a yapacağım.

Önümüzdeki en büyük proje TANAP'ın açılışını yapacağız. Haziran ayı başlarında yapacağız. Seçim öncesinde milletimiz ve dünyaya bir müjdemiz olacak.

Önümüzdeki dönemde yeni projeleri de hayata geçireceğiz. Tabii bunlardan en önemlisi, ekonomik alanda yerli ve milli paraya geçişimiz olacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.