Hava Durumu

Erdoğan: Senin çapın ne?

Başbakan Erdoğan, "Hakkari elden gitti" diyen Osman Pamukoğlu'nu bir kez daha eleştirdi. Erdoğan, "Utanmadan bir de Başbakan'ı televizyona davet edeceksin. Senin çapın ne?" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2012 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2012 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan: Senin çapın ne?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şehit yakınlarının yanı sıra terör mağduru sivillerin aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Başbaban Erdoğan, "Hakkari elden gitti" diyen HEPAR Genel Başkanı emekli general Osman Pamukoğlunu da bir kez daha sert bir dille eleştirdi.

Erdoğan, "Bakıyorsunuz bir tanesi çıkıyor 'Hakkari elden gitti' diyor. Bu nasıl bir zihniyet? Üstelik ordunun içinden gelen bir kişi olarak söyleyeceksin. Utanmadan bir de Başbakan'ı televizyona davet edeceksin. Senin çapın ne?" dedi.

Erdoğan, Foça'daki askeri araca düzenlenen terör saldırısının ardından yaralı askerlere kan vermek için seferber olan İzmirlelere teşekkür etti.

Erdoğan, "Türk Kızılayı'na süratle ellerini uzatmaları ve orada bir kan toplama seferberliğine girişmeleri bizleri mutlu etmiştir. Bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın gündeminde Suriye'deki son gelişmeler de vardı.

Erdoğan, "Suriye bizim en uzun sınırımız. İki tarafta da kardeşlerin, dostların bulunduğu iki ülke. Suriye'de sistemli bir katliam yaşanırken biz buna asla kayıtsız kalmadık, kalamayız" diye konuştu.
 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.