Hava Durumu

Eren Güler: Batalla gibi olacağım!

Belek kampında Bursaspor'un yıldızı parlayan isimlerinden Eren Güler, "Bursaspor'da 10 numara denilince akıllara ilk olarak Pablo Martin Batalla geliyor. Ben de 10 numarayı sırtıma geçirip şehrime takımıma katkı koymak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2019 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eren Güler: Batalla gibi olacağım!

İLK GÜN ÇOK TEDİRGİNDİM

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın ilk kez kamp kadrosuna aldığı gençlerden Eren Güler, Antalya Belek'te Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Eren, "Kamp beklediğimden daha iyi geçti. Abilerim sayesinde adapte olmam çok daha kolaylaştı. Çünkü kaptan Ertuğrul abi de bizim geçtiğimiz yerlerden geçti ve bize çok yardımcı oluyor. İlk gün aslında çok tedirgindim. Şu an antrenmanlarda kendimi çok daha iyi gösteriyorum. Saçlar gitti. Gelenekmiş,Ertuğrul abi saçlarımızı kesti. Gençler olarak o anda gerçekten saçlarımız gitti diye çok üzüldük. Ama sonradan fark ettik ki ileride geriye dönüp baktığımızda güzel bir anı olarak göreceğimizi düşündük. O yüzden sıkıntı yok" dedi.

GRİEZMANN'A BENZETİLİYORUM

Oyun stilinden de bahseden Eren Güler, "10 numara, 9 ve 7 numarada forma giyebiliyorum ancak altyapıda forvet oynuyordum. A Takımda fiziksel özellikler gibi etkenlerden dolayı 10 numarada oynuyorum. Bursaspor'da 10 numara denilince akıllara Pablo Martin Batalla geliyor. Ben geçen sene Pablo ile antrenmana çıkma şansı elde ettim. Çok büyük hayranıyım. Kendimi bildiğimden beri Bursasporluyum ve kendimi bildiğimden beri Pablo Martin Batalla hayranıyım. İnşallah onun yolunda ilerlemek istiyorum. Ben de 10 numarayı sırtıma geçirip şehrime, takımıma katkı koymak için sabırsızlanıyorum. Fiziksel ve oyun olarak hem hocalarım hem de abilerim beni Griezmann'a benzetiyor." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.