Hava Durumu

Erhan Çelik Hollanda'da saldırıya uğradı

Hollanda'nın skandal kararını protesto amacıyla konsolosluk önünde toplanan Türkler arasında TRT sunucusu Erhan Çelik de bulunuyordu. Erhan Çelik, Hollandalı polislerin saldırısına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2017 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2017 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erhan Çelik Hollanda'da saldırıya uğradı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda'da sınır dışı edilmesinin ardından, Türk vatandaşları Rotterdam Başkonsolosluğu önünde toplandı. Binlerce Türk vatandaşı, Hollanda polisinin şiddetine maruz kaldı; tazyikli su ve köpekler ile müdahele edildi. Bir türk vatandaşının köpek tarafından ısırıldığı ve hastanelik olduğu skandal görüntüler sosyal medyada ses getirdi. Bu sırada TRT sunucusu Erhan Çelik de kalabalığın arasında bulunuyordu. Erhan Çelik'e saldırı anı görüntüleri ortaya çıktı.

"ÇOK AĞLADI, ACISINI AĞZINA TEPTİLER"

Saldırıya uğrayan basın mensuplarının arasında yer alan TRT 1 Ana Haber sunucusu Erhan Çelik, yerde yatan ve hem köpeklerin hemde polislerin saldırısına uğrayan meslektaşını kurtarmak için araya girdi. Bu dakikalarda Erhan Çelik, polislerin saldırısına maruz kaldı. O anları paylaşan Çelik, "O çocuğu bize vermediler. Köpeğin ısırığıyla alıp, polis karakoluna götürdüler. Çok ağladı, acısını ağzına teptiler" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.