Hava Durumu

"Erkek olarak yeterli değil"

Amerikalı bir kadını tecavüz ettiği davasıyla yargılanan Cristiano Ronaldo'nun soruşturma kapsamında eski aşkı Paris Hilton'un ifadesine başvurulacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2018 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2018 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Erkek olarak yeterli değil"

ABD'li modele tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Cristiano Ronaldo'nun davasına eski aşkı Hilton otellerin genç varisi Paris Hilton da dahil oldu. Polis, Portekizli futbolcunun eski sevgilileri; Gemma Atkinson, Paris Hilton, Irina Shaykve Kim Kardashian'ın ifadelerine başvurma kararı aldı.

"RONALDO'YU ERKEK İÇİN YETERLİ BULMADIM"

The Sun'ın haberine göre, ABD'li modeli tecavüz ettiği iddia edilen Ronaldo'nun tecavüzcü olduğuna dair ipuçları verebileceği gerekçesiyle eski aşklarının ifadelerine başvurulacak. Paris Hilton ve Cristiano Ronaldo 2009 yılında yaşadıkları aşka gündeme gelmişti. Hilton'un eski aşkı için söylediği "Cristiano Ronaldo'yu bir erkek için yeterli bulmadığım için ayrıldım" sözleri ise basında günlerce yankı uyandırmıştı.

AŞKLARI GECE KULÜBÜNDE BAŞLAMIŞTI

Ronaldo ve Paris Hilton aşkı yıllar önce bir araya geldikleri eğlence kulübünde başlamıştı. Sabaha kadar sarmaş dolaş eğlenen çift, evlerine göre döndükten bir saat sonra yine buluşmuşlardı. Hilton'un yıllar önce The Sun'a konuşan bir arkadaşı, Hilton'un öteden beri Ronaldo'yu çok beğendiğini ve seksi bulduğunu söyleyerek "Ve bu kez onu elde etmeye kararlıydı. Sonuçta Paris ister ve elde eder" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.