Hava Durumu

Erkekleri kırbaçlayarak servet kazandı

10 yıldır dominatriks olarak çalışan genç kadın, erkeklere işkence ederek nasıl bir servet kazandığını anlattı

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erkekleri kırbaçlayarak servet kazandı

Bir kadın, erkeklere işkence ederek nasıl 250 bin pound (1 milyon 156 bin lira) kazandığını anlattı. 31 yaşındaki 'Dominatrix' Araneae Mactans, işi gereği erkekleri kırbaçlayarak saatte 175 pound (809 lira) kazanıyor ve bu şekilde insanların evliliklerini kurtardığını iddia ediyor.

Araneae, çılgın işini şöyle anlattı:

"Her zaman açık fikirli ve fetişlere açık olmuşumdur. Erkeklerin onlara bağırmam ve kırbaçlamam için para ödemeye hazır olduklarını keşfedince hayalimdeki işi buldum...Bazı müşterilerim evliliklerini kurtardığım için bana teşekkür ediyor. Fantazilerini, fetişlerini veya tuhaflıklarını dışa vurmak istiyorlar ancak partnerleriyle bunu yapamıyorlar."

Kırbaçlamak güçlü hissettiriyor!

Ergenlik döneminde gotik ortamlara, fetiş klüplerine gitmekten hoşlanan Ari, 19 yaşındayken ilk dominatriks deneyimini yaşadı. Bir adamın ona yaklaşıp onu kırbaçlamasını istediğini söyleyen Araneae, "İlk başta hafifçe vurdum ancak hoşuna gittiğini gördükçe daha sert vurmaya başladım." diyor. Her kırbaçta kendini daha da güçlü hissettiğini ekliyor.

Araneae''nin bu ilgisi yıllar içinde devam etti. 25 yaşına geldiğinde kendi internet sitesini kurarak tam zamanlı Dominatriks oldu.Dört yıldır bir sevgilisi olan genç kadın, müşterilerine korkutmak, güreş ve ayakla çiğneme servisleri veriyor ancak daha önce hiçbiriyle cinsel ilişki yaşamamış.Erkek arkadaşı da yaptığı işi destekliyor.

Araneae, dominatrikslik yaparak son 10 yılda 250 bin pound kazandı ve "Grinin Elli Tonu" filminden sonra müşterilerinin daha da arttığını, başka fanteziler istediklerini söylüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.