Hava Durumu

Erol Köse Arda Turan'a ateş püskürdü!

Ünlü popçu Berkay'ın eşine sarkıntılık yaptığı iddia edilen futbolcu Arda Turan'a tepkiler gelmeye başladı. Ünlü yapımcı Erol Köse, önce Berkay'ın eşine sarkıntılık edip sonra popçunun burnunu kıran Arda Turan'ı yerden yere vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2018 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2018 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erol Köse Arda Turan'a ateş püskürdü!

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, dün sabaha kadar Emirgan'daki Gizli Kalsın'da eğlendi. Hava almaya çıkan ikili, mekan önünde tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü ve yumruklar havada uçuştu. İddiaya göre Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık ettiği kavganın ise bu yüzden çıktığı söylendi.

TEPKİLER GELMEYE BAŞLADI

Gündemi sarsan olayın ardından ünlü isimlerden de tepkiler gelmeye başladı. Ünlü yapımcı Erol Köse, Arda Turan'a sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

"NAMUSA GÖZ DİKENİ HİÇ KİMSE HOŞ GÖRMEZ"

Erol Köse Instagram hesabından futbolcuyu hedef göstererek şunları söyledi;

"Eşin hamile ve sen gidip evli başka kadına asılıyorsun , olay doğru, Berkay ameliyata alınıyor saat 16:00 'da , eş namustur, namusa göz dikeni kimse hoş görmez bir de hem suçlu hem güçlü , bu kaçıncı olayı oldu Arda , bu çapkınlıkları yüzünden dünyanın en iyi takımından atıldı, tam bir sonradan görüp taşıyamayan biz eziklik profili , devamlı olay çıkartıyor, kariyeri bitti ... ve son bilgi , hapse gireceğini anlayınca; hastaneye Berkay'a gidip"Senin eşin olduğunu bilmiyordum affet " demiş. E adama sorarlar niye Berkay'ın burnunu kırdın ?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.