Hava Durumu

Ersan Gülüm'e Fatih Terim piyangosu!

Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne götürülmeyen Ersan Gülüm, devam eden Çin Ligi'nde paraya para demiyor!..

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ersan Gülüm'e Fatih Terim piyangosu!
Devre arasında 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Gülüm, yıllık 4.4 milyon Euro'ya imza atmıştı.

A Milli Takımımız'ın EURO 2016 elemelerinde sürekli forma şansı bulan isimlerden biri olan tecrübeli futbolcu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından finallerin kadrosuna alınmamıştı.

Fransa'ya götürülmeyen Ersan Gülüm, ekonomik açıdan son derece kazançlı çıktı. Milli takıma davet edilmediği için Çin Ligi'nde Hebei China Fortuna formasıyla maçlara çıkmaya devam eden Ersan, yıllık 4.4 milyon Euro garanti parasının yanında, galip gelinen her karşılaşma için 50 bin Euro primi cebine koyuyor.

16 takımlı Çin Ligi'nde 11. hafta sonunda 23 puanla ikinci sırada bulunan Hebei China Fortune, bugüne dek 7 maçtan galibiyetle ayrıldığı için Ersan Gülüm, 350 bin Euro (1 milyon 155 bin TL) prim almaya hak kazandı.

10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasındaki Avrupa Şampiyonası Finalleri sırasında Hebei China Fortune, 6 maç oynanacak. Kulüp bu karşılaşmaların tamamını kazanırsa, Ersan'ın cebine 300 bin Euro daha girecek ve böylelikle toplamda 650 bin Euro'yu (2 milyon 145 bin TL) hak edecek. (futbolarena.com)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.