Hava Durumu

Ertuğrul'a Milli müjde

Bursaspor'un 21 yaşındaki savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy, A Milli Takım'ın 28 Mayıs'ta İran, 1 Haziran'da Tunus ve 5 Haziran'da Rusya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosunu çağrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul'a Milli müjde

LUCESCU'NUN GÖZDESİ

Özellikle ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu başarılı performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy, bu formunun meyvesini A Milli Takım kadrosuna seçilerek aldı. 21 yaşındaki futbolcu A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından Kırmızı Beyazlılar'ın 28 Mayıs'ta İran, 1 Haziran'da Tunus ve 5 Haziran'da Rusya ile oynayacağı hazırlık müsabakalarının aday kadrosuna davet edildi.

İLK KEZ ÇAĞRILDI

Bu sezon Yeşil Beyazlı forma altında 22 resmi maça çıkan ve Timsah'a 2 gol 1 asistlik hücum katkısında da bulunan 21 yaşındaki oyuncu , kariyerinde ilk kez A Milli Takım kadrosundan kendisine yer buldu. Ertuğrul Ersoy'un yanı sıra Bursaspor'dan kiralık olarak İstanbulspor'da forma giyen Okan Kocuk da aday kadroya davet edilirken bu isimler dışında Yeşil Beyazlılar'dan başka bir oyuncu aday kadroda kendisine yer bulamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.