Hava Durumu

Ertuğrul Ersoy: En zorlu virajdayız

8 maçlık galibiyet hedefinde en zorlu maça çıkacaklarını ifade eden genç kaptan, "Alnımızın akıyla, iyi mücadele ederek Trabzon'dan üç puanla dönebileceğimize inanıyorum. Takımımıza ve taraftarımıza güveniyorum." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul Ersoy: En zorlu virajdayız

HABERI Samet ZİNCİROĞULLARI

HAYALCİ DAVRANMADIK

Bursaspor kaptanı Ertuğrul Ersoy, bugün Trabzonspor'la oynayacakları maç öncesinde Yenişehir Havalimanı'nda Bursa Hakimiyet'e özel demeç verdi. İlk yarı bitimine kadar tüm maçları kazanma hedefinin en zor maçına çıkacaklarını ifade eden Ertuğrul Ersoy, "Bu hedefi koyarken hayalci davranmadık. Çünkü önceki haftalarda oynadığımız oyunun karşılığını bir türlü alamamıştık. Bu 8 haftalık dönemin en zorlu virajındayız. Rakibimiz şampiyonluğa ulaşmış büyük bir takım. Deplasmanda onlarla oynamak zordur. İnanıyorum ki bizim açımızdan da zor bir maç geçecek." dedi.

BUNUN AÇIKLAMASI YOK

Buna rağmen özgüvenlerinin yerinde olduğunu belirten Ertuğrul, "Alnımızın akıyla, iyi mücadele ederek Trabzon'dan üç puanla dönebileceğimize inanıyorum. Takımıza ve taraftarımıza güveniyorum. Bu zorlu virajı geçip önümüze daha rahat bakabiliriz." diye konuştu. Kupadan elenmelerini kendilerine yakıştıramadıklarını ifade eden kaptan, "Bursaspor'un Türkiye Kupası'ndan elenmesi inanılmaz bir durum. Bunun bir açıklaması yok. Hatalarımızdan ders çıkararak şimdi abileriyle oynayacağız. Umarım maçı kazanıp taraftarımıza kupadaki yenilgiyi unuttururuz. ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.