Hava Durumu

Ertuğrul Ersoy: Hayalim gerçek oldu

Ertuğrul Ersoy, "Milli takım herkesin hayalidir. İlk duyduğumda çok mutlu oldum. Gerçekten benim için bir onur. İnanıyorum ki Vakıfköy'den daha çok milli futbolcu çıkacak" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2018 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2018 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul Ersoy: Hayalim gerçek oldu

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

"HEDEFİME ULAŞTIM"

Kariyerinde ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna davet edilmenin sevincini yaşayan Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy, Yeşil Beyazlılar'ın Gençlerbirliği ile oynadığı ligin son karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ay Yıldızlı formayı giymenin hayali olduğunu ve bu hayalinin sonunda gerçekleşeceği için çok mutlu olduğunu belirten Ertuğrul Ersoy, "Ligin ilk yarısında da milli takım beklentim vardı ama maalesef o zaman olmamıştı. Bu sefer Ay Yıldızlı kadroya davet edildiğim haberini duyduğumda çok mutlu oldum. Hatta ilk öğrendiğimde babamın bana bir mesajı vardı bu beni çok gururlandırdı. "Bir baba olarak sevinçten gözlerim yaşardı" şeklinde bir mesajı var bana. Milli takım bana da onur verdi ve özgüven kazandırdı. Taraftarımız da hep arkamdaydı bu süreçte. Hepsine çok teşekkür ederim" dedi.

"VAKIFKÖY DAMGA VURDU"

Yeşil Beyazlılar'ın Gençlerbirliği ile oynadığı müsabakada birçok Vakıfköy patentli altyapı oyuncusunun sahada olmasını 'bir Bursaspor klasiği' olarak yorumlayan başarılı futbolcu, "Bursaspor altyapısındaki oyuncular gerçekten çok kaliteli. Hepsi bizim kardeşimiz. Yavaş yavaş oynamaya başlıyorlar. İnanıyorum ki ileride daha iyi olacaklar. Dışarıdan gelen hocalar maalesef Bursa altyapısının farkında değil. Bu durum belki de o arkadaşlarımızın oynamasını geciktirdi. Özellikle Furkan Soyalp'in bence sezonun ilk döneminde de daha fazla süre alıp oynaması gerekiyordu. Altyapıdan oyuncu oynatmak Bursaspor'da bir gelenektir. Çok başarılı kardeşlerimiz yetişiyor. Her zaman olduğu gibi bu yıl da Vakıfköy Türkiye'ye damga vurdu. Vakıfköy'den ileride benim haricimde inşallah daha çok milli futbolcu çıkacak" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Pablo Batalla çok özel

Gençlerbirliği önünde Bursaspor forması altında 250. ve son maçına çıkan Pablo Martin Batalla hakkında da yorumda bulunan Ertuğrul Ersoy, "Batalla'nın ayrılması çok üzücü bir durum ama kariyerinin en olgun döneminde onunla birlikte olmak benim gibi genç bir futbolcu için çok önemliydi. Ondan çok şey öğrendim. O çok kaliteli bir insan. Bize yaşattığı her şey için ona çok teşekkür ederim. O bir efsane ve bizim için her yanıyla örnek bir futbolcu olarak hafızamızda yer edecek" diye konuştu.

Bursaspor'un ismi her zaman zirveye oynar

Bu sezonu hayal kırıklıklarıyla geçirdiklerinin farkında olduklarını ancak önümüzdeki sezon taraftarla zirveye oynayan ve bambaşka bir Bursaspor izleteceklerinin sözünü de veren genç stoper, "Önümüzdeki sezon daha farklı olacağına inanıyorum. Bursaspor daha iyi yerleri hak ediyor. Güzel bir oluşumla birlikte tekrar iyi yerlere gelebiliriz. Bursaspor'un ismi bu ligde her zaman üst seviyelerde olmalı ve ilk 5 sıra için oynamalı. 2 yıldır hiç istemediğimiz konumlarda oluyoruz. Taraftarlarımızı üzüyoruz. Ama önümüzdeki sezon düzeleceğine inanıyorum" dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.