Hava Durumu

Eşcinsel olduğu iddialarına açıklık getirdi "Saklayacak bir şeyim yok"

Genç yaşına rağmen dünyaca ünlü şöhreti yakalayan 22 yaşındaki model Kendall Jenner, eşcinsel olduğu söylentilerine "Biseksüel ya da eşcinsel olmakla ilgili bir problemim yok" yanıtını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşcinsel olduğu iddialarına açıklık getirdi "Saklayacak bir şeyim yok"

ABD'de yayınlanan Vogue dergisinin yeni sayısına kapak pozu veren 22 yaşındaki model Kendall Jenner, özellikle son dönemde yayılan eşcinsel olduğu yolundaki söylentilere yanıt verdi.

NBA YILDIZI İLE İLİŞKİSİNİ DOĞRULADI

Kendall Jenner, Vogue dergisinin nisan sayısına kapak oldu. Dergiye röportaj veren 22 yaşındaki model, NBA yıldızı Blake Griffin'le beraber olduğunu ilk kez doğruladı.

"SAKLAYACAK HİÇBİR ŞEYİM YOK"

Son dönemde eşcinsel olduğu konusunda ortaya atılan iddialara açıklık getiren Kendall Jenner, "Ailemin diğer üyelerine benzemediğim doğru. Daha farklı, erkeksi bir enerjiye sahip olabilirim. Biseksüel ya da eşcinsel olmakla ilgili bir problemim yok, ama geçmişimde hiç böyle bir şey yaşamadım. Saklayacak hiçbir şeyim yok" ifadelerini kullandı.

"BEN DE ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTERİM AMA..."

Küçük kardeşi Kylie'nin bebek sahibi olduğu hatırlatılan Jenner, "Onun için çok mutluyum. Ben de çocuk sahibi olmak isterim ama 28-29 yaşından önce değil" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.