Hava Durumu

Eserinizle gurur duyun! Düşüyoruz...

Her şey güzel giderken işler bir anda tersine döndü. Jorquera'nın 16. dakikadaki golü Bursaspor'u ligde tutmaya yetiyordu. Ancak ne olduysa ikinci yarıda oldu. Önce Rize'nin Osmanlı karşısında öne geçtiği haberi geldi. Sonra da Gençlerbirliği'nin ardı ardına iki golü... Maçı 2-1 kaybeden Bursaspor, umudunu Trabzon'a bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 07:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eserinizle gurur duyun! Düşüyoruz...

Barış YALIM'ın haberi...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bursaspor, evinde Gençlerbirliği'yle karşı karşıya geldi. Timsah Arena'da oynanan mücadeleye istekli başlayan Yeşil Beyazlılar, 7. dakikada Bogdan Stancu'yla gole yaklaşsa da Rumen forvetin kafa vuruşu direğin yanından auta çıktı. Baskısını sürdüren Timsah aradığı golü 16. dakikada buldu. Sinan Bakış'ın pasıyla orta sahadan topla hareketlenen Cristobal Jorquera'nın yaklaşık 25 metreden çektiği sert şut ağlarla buluştu: 1-0. 23'te Jorquera'nın ortasında Sivok'un kafa vuruşu kaleci Nihat'ta kalırken, 26'da ise Selçuk Şahin'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Rantie'nin şutunu kaleci Harun çıkardı. İlk yarı 1-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ

İkinci yarıda ise rüzgar bir anda tersine döndü. Stancu ve Jorquera'yla farkı 2'ye çıkarma şansını değerlendiremeyen Timsah, 65'te Şilili oyuncunun kullandığı serbest vuruşta gole bir kez daha yaklaşsa da Nihat Şahin son anda topu kornere çeldi. Bu dakikadan sonra kalesinde pozisyonlar veren Bursaspor, 72'de Rantie'nin attığı golle adeta yıkıldı: 1-1. Son 18 dakikada büyük panik yaşanan Yeşil Beyazlı futbolcular, 86'da Kubilay'ın kale ağzına gönderdiği topu Batalla arka direk dibinde tamamlayamayınca mutlak bir golden oldu. Uzun toplarla gol arayan Bursaspor savunmasını eksik yakalayan Gençlerbirliği 90+3'te Issah'la bir gol daha bularak Timsah'ı ateşe attı. Sahadan 2-1 mağlup ayrılan Bursaspor, ligde kalma şansını son haftaya bıraktı. n Ozan DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.