Hava Durumu

Eşi otomobilden atlayan kocanın sözleri şoke etti!

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde, 43 yaşındaki M.K., boşanma aşamasında olduğu kocasının kullandığı otomobilden atlaması sonucu yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşi otomobilden atlayan kocanın sözleri şoke etti!
Olay, geçen Perşembe günü Çaycuma-Zonguldak arasındaki yolun Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde meydana geldi. M.K., boşanma aşamasında olduğu kocası 48 yaşındaki E.K. ile otomobilde tartışmaya başladı. M.K., tartışma sırasında hareket halindeki otomobilden atlayacağını söyleyince, iddiaya göre aracı kullanan eşi ’atlarsan atla’ diye karşılık verdi. Otomobilin kapısını açan M.K., kendini yola attı.

E.K., aracı durdurarak eşinin yanına giderken, yaralanan kadına ilk müdahaleyi yoldan geçen kadın doktor yaptı. Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen ilk müdahale sırasında doktor ile konuşan E.K.’nin, "Ben hiçbir şey olmadığına inanıyorum. Sadece incinmiştir. O şekilde düştü. İnşallah bir şeyi yoktur" demesi dikkat çekti. Yaralı kadın, daha sonra gelen ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen M.K. eşinden şikayetçi olmadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.