Hava Durumu

Eşi ve çocuğunu şehit veren Astsubay Serkan Karakaya o anları anlattı

Hakkari'deki hain saldırıda eşi ve 11 aylık bebeğini kaybeden Astsubay Serkan Karakaya, o anları anlattı. Eşinin sürpiz yapmak için yanına geldiğini anlatan Karakaya, '2 saat oturduk, 2 saat sonra indi... 15 dakika içinde patlama oldu. Kanı yerde kalmayacak. Vatan sağolsun' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2018 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2018 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşi ve çocuğunu şehit veren Astsubay Serkan Karakaya o anları anlattı

Eşi ve çocuğunu şehit veren Astsubay Serkan Karakaya o anları anlattı. Acılı baba "Biz evlat katili değiliz. Kanlarını yerde bırakmayacağız. Bana sürpriz yapacaklardı. Patlama olunca silahımı çekip peşlerinden koştum" dedi.

TÜRKİYE ANNE VE OĞLUNA AĞLIYOR

Türkiye Hakkari Yüksekova'da PKK'nın yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan anne ve oğluna ağlıyor. Cenazelerin uğurlandığı törende oğlunun yastığını göğsüne bastıran acılı baba Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, yapılan kalleş saldırının detaylarını anlattı.

ACILI BABA O ANLARI ANLATTI

"Kanları yerde kalmayacak" diyen acılı baba, "İki canımız vardı ikisini de verdik. Feda olsun. Bana sürpriz yapmak için gelmişlerdi. 2 saat oturduk, 2 saat sonra indi. 15 dakika içinde patlama oldu. Patlama olunca silahımı çekip peşlerinden koştum. Allah onları kahreylesin. Biz evlat katili değiliz. Kanlarını yerde bırakmayacağız. Vatan sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.