Hava Durumu

Eşi ve çocuğunun gözü önünde vurdular

AFYONKARAHİSAR Belediyesi şirketi YÜNTAŞ A.Ş.’nin Genel Müdürü ve Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Sarlık, eşi ve çocuğu ile birlikte yürürken Ali Nayman tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu ayaklarından yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2013 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2013 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşi ve çocuğunun gözü önünde vurdular

YÜNTAŞ Genel Müdürü Mehmet Sarlık, saat 18.00 sıralarında beraberinde eşi ve çocukları ile birlikte Örnekevler Mahallesi'ndeki evine giderken henüz belirlenemeyen bir nedenle 27 yaşındaki Ali Nayman’ın silahlı saldırısına uğradı. Olay yerinden yaya olarak kaçan saldırganın tabancasından çıkan kurşunlar, Sarlık’ın sol diz ve sağ ayağına isabet etti. Eşi ve çocuklarının dehşete kapıldığı olay sırasında çevrede bulunanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.  Ambulansla Özel Park Hastanesi’ne götürülen Sarlık’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olayın ardında Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Partili Burhanettin Çoban ve belediye çalışanları hastaneye giderek Sarlık’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Saldırıdan sonra kaçan zanlı, polis ekipleri tarafından bindiği yolcu minibüsünde yakalanarak gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.