Hava Durumu

Eşim beni değil ortağını tercih etti

Geçtiğimiz yıl eşi İvana Sert ile olaylı boşanma davasıyla gündemde olan Yurdal Sert artık işiyle gündeme gelmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşim beni değil ortağını tercih etti

Geçtiğimiz yıl eşi İvana Sert ile olaylı boşanma davasıyla gündeme gelen Yurdal Sert, bir süredir sırra kadem basmıştı.  Yaşadığı kötü günleri geride bırakan ve artık kendisine farklı bir yol çizen Yurdal Sert, son aylarda popüler olan elektrikli motosiklet ve bisiklet işine girmiş.

Yurdal Sert, yeni başladığı işi ve özel hayatı hakkında Sabah gazetesine çok özel açıklamalarda bulundu.

İşte o röportaj:

Sizi kızdıran; arkadaşınızın eşinizle birlikte size komplo kurduğu iddianız mıydı, yoksa eşinizi kaybetme hırsı mıydı?

Benim güvendiğim arkadaşım beni evine davet edip, bana içkileri içirip; ben uyurken yanımda birileriyle gizli görüntülerimi çekmiş. Ben bu görüntüleri, karımın yatak odasındaki çekmecede buldum. O gün tesadüfen e-postalara bakarken karşıma öyle yazışmalar çıktı ki, beynimden vurulmuşa döndüm. O gün o kadar şeyi üst üste yaşadım ki; Allah beni korumuş da sağlığımla ilgili bir sorun yaşamamışım.

İVANA, 'O ADAM İYİ, KÖTÜ OLAN SENSİN' DEDİ

Ne yaptınız peki o anda?

İlk önce Hatem Yavuz'u aradım, "Sen nasıl bir insansın, manyak mısın; bir daha karşıma çıkma!" diye bağırıp çağırdım. İvana'ya telefon açtım, "Çekmecende benim görüntülerimin olduğu bir film buldum. O yüzden ben bu adamın bir daha yüzünü görmek istemiyorum. Bu adamla tüm diyaloğunu keseceksin; biz evliliğimizi kurtaralım" dedim. O da bana, "Hayır, o adam iyi birisi; kötü olan sensin" diye çıkışta bulunmasın mı!

AMERİKA'YA GİDELİM KURTARALIM DEDİM, İSTEMEDİ

Neden burada eşinizi suçlu bulmadınız da okları Hatem Yavuz'a çevirdiniz?

Çok delirdim, inanın bana. Çünkü eşimi çok seviyordum, hâlâ da seviyorum. Ben İvana'nın bu konularda suçsuz olduğunu ve adamın onun beynine girdiğini düşünüyordum. İvana iyi birisidir; "Belki de ben onu üzecek şeyler yaptım, ondan bana karşı böyle davranıyor" diyordum. Ama o adamın tarafında oldu. Şu iki yıl içinde İvana'ya, "Çocuğumuz var, gel Amerika'ya gidelim; toparlanıp düzen kuralım" dedim. Hep "Olmaz" dedi bana. Sonra ben her gün onların birlikte olduğunu öğrendim. Oğlum Ateş'le birlikte dışarı çıkıyorlar, birlikte zaman geçiriyorlar. Tamam, bizim aramızda İvana'yla duvar var, ama beni sırtımdan vurmuş bir adamla hiçbir şey olmamış gibi görüşmeye devam etti.

IVANA'YI HİÇ ALDATMADIM

Sizin yanlışınız nerede; eşinizi buna iten ne olmuş olabilir? Bir kadını hangi durumlar bu noktaya getirir?

Her ne olursa olsun, bir kadının bu kadar acımasızca bir oyunun içinde olacağına inanmıyorum. Benim de elbette hatalarım olmuştur, ama beni bu duruma sokacağı bir hata yapmadım. Hayatım boyunca hiç metresim olmadı, evliyken İvana'yı asla aldatmadım. Gece dışarı çıktım, ama bunun dışında asla hata yapmadım. Eşime laf getirmedim.

HALA BİRAZ SEVİYORUM

Eşinizle Hatem Yavuz, ilişkilerini hiç kabul etmediler; neden?

Çünkü olaylar mahkemeye intikal etti. Bu nedenle dava sonuçlanana kadar susacaklar. Ama mahkemeye; hizmetçimizden tut o adamın eski karısına kadar herkes gelip ifade verdi.

Eski eşinizi hâlâ seviyor musunuz?

Evet, hâlâ az da olsa sevgim var.

Bu kadar ağır şeyler yaşadıktan sonra hâlâ eşinizi sevmeniz normal mi? Terapi almayı düşünüyor musunuz?

Açıkçası terapiste gittim, ama artık bıraktım. Ayrıca artık barışma konuşmaları yapmıyorum. Oğlum da alıştı bu sürece. Evlilik kurtarma operasyonlarını dört ay önce bıraktım. Şu anda önemli olan tek şey, işim.

Oğlunuz nasıl peki şimdi?

Anne ve babasının ayrı evlerde yaşamasına alıştı. Bir bana, bir annesine gitmesi ona da eğlenceli gelmeye başladı.

OĞLUM İÇİN HATEM İLE YEMEK YEDİM

Hatem Yavuz'u gördüğünüzde ne hissediyorsunuz?

İvana ile ilişkimizin sorunlu olduğu dönemde Ateş'e "Hatem'den uzak dur, geldiği zaman bana söyle" derdim. Sonra baktım Ateş'te ufak çaplı bir tik başladı. Çünkü çocuk, Hatem'le görüşüyor ama benden de saklamak istiyor. Bu da üzerinde inanılmaz bir baskıya neden oldu. Ben de oğluma "Merak etme, o adamla sorunlarımızı aştık, artık problemimiz yok" dedim. Ve inanın ben bu adamla bir ay önce buluştum. Hatem de çocuğunu aldı, dördümüz yemek yedik. Ve orada, sanki aramızda hiçbir şey yokmuş gibi davrandım; sadece oğlumun sağlığı için. Hayatımın en berbat günüydü. Gırtlağına yapışmak istediğiniz adamla karışılıklı yemek yiyorsunuz... Tüylerim hâlâ diken diken oluyor. Oğlumun mutluluğu için yaptım bunu.

Biraz ağır bir fedakarlık olmuş...

Sen beni asıl oradan çıkarken görecektin; yemek boyunca kendimi o kadar sıkmışım ki, dişlerim ve çenem acıyordu. Ama artık hukuken haklarımı arayacağım; eski günleri geride bırakıyorum. Allah'a inanıyorum ve bu yaşadıklarımda da vardır bir hikmet diyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.