Hava Durumu

Eşim ilişkimizi öğrendi yetiş

Karısının yasak aşkını öğrenen koca çılgına döndü. O anlarda kadın sevgilisine telefondan böyle mesaj çekti.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşim ilişkimizi öğrendi yetiş

"Eşim ilişkimizi öğrendi, beni öldürecek. Yetiş" diye cep telefonuna mesaj gelen adam, elinde bıçak ve sopayla gittiği evde kadının kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde 5 Haziran 2014 günü meydana geldi. Mustafa K. (33) ile Yeliz K. (35) 4 yıl önce anlaşamayarak boşanmaya karar verdi. Çift bir süre ayrı yaşamaya başladı. İddiaya göre, Yeliz K., Fevzi E. (48) isimli evli bir erkek ile bu arada aşk yaşamaya başladı. Bir süre sonra Yeliz K. arasının bozulduğu kocasıyla da barışarak evine döndü. Ancak sevgilisi Fevzi E. ile de birlikte olmaya devam etti.

OĞLU İKİSİNİ GÖRDÜ

Dostu Fevzi E., kaynakçılık yapan eşi Mustafa K. işe gittiği sırada kadınla buluşmak için sık sık eve gelmeye başladı. Bu arada okuldan eve gelen 9 yaşındaki Yasin, annesi ile Fevzi E.'yi gördü. Bunun üzerine Fevzi E., "Sakın babana söyleme seni de anneni de öldürürüm" dedi. Bunun üzerine çocuk babasına olayı anlatamadı. Bu olaydan birkaç gün sonra Fevzi E. sevgilisine SMS atarak özlediğini yazdı.

MESAJLARI OKUDU, ÇILGINA DÖNDÜ

Bu sırada koca Mustafa K. eşinin telefonuna SMS gelince telefonu alıp mesajı açtı. Bu arada daha önce gelen mesajları da görüp okuyunca karısına hesap sordu. Ancak eşi yanlışlık olduğunu o kişiyi tanımadığını söyledi. Mustafa K., "Eğer beni aldatıyorsan seni öldürürüm, o adamı da öldürürüm" dedi.

Mustafa K. 'bu konuyu araştırıp ortaya çıkartacağını' söyledi. Bunun üzerine Yeliz K. sevgilisine "Eşim ilişkimizi öğrendi beni öldürecek yetiş" diye mesaj attı. Bunun üzerine Fevzi E. yanına cop ve bıçak alarak Mustafa K.'nın evine geldi.

SEVGİLİSİ KAPIYA DAYANDI

Kapıya dayanan Fevzi E., "Kapıyı aç o benim kadınım" diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine Mustafa K. kapıyı açmak istedi ancak eşi "Kapıyı açma kötü şeyler olacak" dedi. Ancak koca eşini dinlemeyerek kapıyı açtı. Kapıyı açar açmaz Fezvi E., Mustafa K.'ya önce copla ardından ise bıçakla saldırdı. Mustafa K. bıçağı tuttuğu için eli kesildi. Bu arada Mustafa K. kendini korumak için vestiyerin üzerinde duran bıçağı alarak Fevzi E.'yi bacağından ve göğüs kısmından yaraladı. Aşırı kan kaybeden Fevzi E. olay yerinde hayatını kaybetti. Fevzi E.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıpa kaldırıldı.

ÖLDÜRÜLEN FEVZİ E.'NİN ÜZERİNDE VİAGRA BULUNDU

Mustafa K. polis tarafından yakalanarak sorguya alındı. Daha sonra Yeliz K. da gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyette sorgusu biten Mustafa K. adam öldürmek, eşi Yeliz K. ise cinayete sebebiyet vermek ve iştirak etmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Adlı tıpa getirilen Fevzi E.'nin üzerinde yapılan aramada ise viagra bulundu. Fevzi E. otopsinin ardından adli tıptan yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.