Hava Durumu

Eşine bastonla vurmuştu...

Elazığ'da 75 yıllık eşini bastonla vurarak yaraladığı için 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan, rahatsızlanınca tahliye edilen 95 yaşındaki Mehmet Akgül yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşine bastonla vurmuştu...
Elazığ'da 75 yıllık eşi Mürşide Akgül'ü bastonla vurarak yaraladığı için 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan ve cezaevine girdikten bir süre sonra rahatsızlandığı için tahliye edilen 95 yaşındaki Mehmet Akgül, evinde hayatını kaybetti.

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMADIĞI HALDE DAVA AÇILDI

Elazığ'da 21 Şubat 2014 tarihinde, 75 yıllık eşi 93 yaşındaki Murşide Akgül'e bastonla vurarak yaralanmasına yol açan Mehmet Akgül hakkında, eşi şikayetçi olmamasına rağmen basit yaralamadan kamu davası açıldı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU

Yargılandığı Elazığ 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum olan Akgül, geçen Ocak ayında tutuklanarak Elazığ E Tipi Cezaevi'ne konuldu.Yakınları ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'ndan, başvurarak Akgül için af istedi.

CEZAEVİNDE RAHATSIZLANINCA ŞARTLI TAHLİYE EDİLDİ

Akgül, 2 ay yattığı Elazığ E Tipi Kapalı Cezaevi'nde rahatsızlanıp kaldırıldığı hastanede rapor alınca, şartlı tahliye edildi.
Elazığ'daki evinde bir süre önce tekrar rahatsızlanan ve yakınları tarafından hastanede tedavisi yapıldıktan sonra eve getirilen Mehmet Akgül, önceki gün yaşamını yitirdi. Mehmet Akgül, yakınları tarafından Holpenk Köyü'nde toprağa verildi.

EŞİ OLAYDAN 3 AY SONRA VEFAT ETTİ

Mehmet Akgül'ün 5 çocuk, 24 torun sahibi olduğu, bastonla vurarak yaraladığı eşi Mürşide Akgül'ün ise olaydan 3 ay sonra vefat ettiği belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.