Hava Durumu

Eşine boynunda ip bağlı fotoğrafını gönderip canına kıydı

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde dün gece evden çıktıktan sonra haber alınamayan evli ve 2 çocuk babası 29 yaşındaki Kamil Erdoğan’ın cenazesi bu akşam şehir dışındaki dağlık alanda ağaca bağlı ipte boynundan asılı halde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşine boynunda ip bağlı fotoğrafını gönderip canına kıydı
Alanya’da bir inşaat firmasında operatör olarak çalışan Kamil Erdoğan, dün gece evden ayrıldı. Kamil Erdoğan’dan haber alamayan eşi durumu polise bildirdi. Polis Erdoğan’ın bulunması için çalışma başlatırken, bugün saat 18.00 sıralarında okuldan dönen bir öğrenci, Tepe Mahallesi Hıdırellez Mevkii’ndeki dağlık alanda boynundan ağaca asılmış bir erkek cesedi gördü. İhbar sonrası olay yerine giden polis, ağaçta asılı cesedin Kamil Erdoğan’a ait olduğunu belirledi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri ağacın çevresini şeritle kapatırken, savcının talimatıyla indirilen Erdoğan’ın cesedi otopsi için Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Mezarlığı morguna götürüldü. 

Kamil Erdoğan’ın gece eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrıldığı ve bir süre sonra da eşinin cep telefonuna boynuna urgan geçirilmiş bir fotoğrafını gönderdiği iddia edildi. Olayın intihar olabileceği üzerinde duran polis soruşturmasını sürdürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.