Hava Durumu

Eşine döner bıçağıyla saldırdı! Savunması şok etti...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunduğu açık cezaevinden firar ederek bir alışveriş merkezi önünde eşini döner bıçağı ile yaralayan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşine döner bıçağıyla saldırdı! Savunması şok etti...

Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "yaralama" suçlarından yargılanan tutuklu sanık Oğulcan A. ile yakınları, eşi Melek A, avukatlar ve Melek A. destekleme k için gelen Fethiye Kadın Platformu üyeleri katıldı. Ayrıca alışveriş merkezi önünde olayı görerek Oğulcan A.'yı durdurmak için ayağı yaralanan Müşteki Serap Naktan, olay anında Oğulcan A'nın eşine "Çocuğu bırak. Bırakmazsan seni de çocuğu da öldürürüm" dediğini belirterek, "Ardından eşine ağır hakaret ve küfür etti. Ben sanığa müdahale etmeseydim döner bıçağıyla eşine vurmaya devam edecekti. Sırtından sarılarak engel olmaya çalıştım. Bu sırada yaralandım." ifadelerini kullandı.

Söz verilen Oğulcan A, eşiyle çocuklarına bakmadığı için tartıştığını savundu. Erkekliğine ve babalığına laf söylendiği için gözünün döndüğünü anlatan Oğulcan A, tutuksuz yargılanmak istediğini dile getirdi. Melek A. ise eşinin iddialarını yalanladı.
Mahkeme heyeti, sanık Oğulcan A'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi.

ADLİYE ÇIKIŞINDA FETHİYE KADIN PLATFORMU ÜYELERİ, MELEK A.'YA DESTEK GÖSTERİSİ YAPTI

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Melek A, eşinin kendisini öldürmeye çalıştığını kabullenmiş olmasına rağmen karar çıkmadığını kaydetti.

OLAYIN ÖZETİ

Melek A.2013'ün Ağustos ayında henüz lise öğrencisiyken, ailesinin rızası olamadan kaçarak, restoranlarda garsonluk yapan Oğulcan A. ile evlendi. Çiftin 2015'te A.A. isimli kız, 2016 yılında ise A.M.A. ismini verdikleri erkek çocukları dünyaya geldi. Çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle zor günler geçirirken, Oğulcan A. 2012'de işlediği belirtilen bir suçtan dolayı, , 2.5 yıl hapse mahkum edildi. Oğulcan A., Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilirken, Melek A. ise boşanma kararı aldı. 12 Mayıs 2017'de Oğulcan A. açık cezaevinden firar ederek çocuklarını görmek için bir alışveriş merkezi önüne Melek A.'yı çağırdı. 19 Mayıs 2017 tarihinde Çocukları 1 yaşındaki A.M.A ve 2 yaşındaki A.A. ile birlikte alışveriş merkezinin amfi bölümüne gelen Melek A., Oğulcan A. ile buluştu. İddiaya göre önce çocuklarını seven Oğulcan A., daha sonra Melek A.'ya hakkında dedikodular olduğunu belirterek saldırıya geçti. Melek A.'nın sol bacağına darbeler indiren öfkeli kocayı Serap Naktan isimli bir kadın durdurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.