Hava Durumu

Eşine vedaya böyle geldi

Ataköy'de katıldığı hamile eşinin kuzeninin cenaze töreni sırasında çöken tentenin altında kalarak yaşamını yitiren 45 yaşındaki İş adamı Mustafa Ümit Şengezer son yolculuğuna uğurlandı. 8 aylık hamile Aslı Solak Şengezer cenazeye ambulansla geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşine vedaya böyle geldi

Mustafa Ümit Şengezer için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Yaşamını yitiren işadamının 8 aylık hamile eşi Aslı Solak Şengezer ambulansla getirildi.

Yakınlarının desteğiyle güçlükle yürüyen Şengezer, eşinin tabutuna son kez dokundu. Mustafa Ümit Şengezer'in cenazesine ailesi, arkadaşları ve çalışanları katıldı. İşadamının hayatını kaybettiği tente faciasından kurtulan pek çok isimde de Fatih Camii'ndeki cenazeye katıldı. 

EŞİNE CENAZEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEMEMİŞTİ

Kuzeni  Yasemin Melek Aydın'ın vefatı, hamileliği nedeniyle 8 aylık hamile Aslı Solak Şengezer'le söylenmemişti.  Mustafa Ümit Şengezer de, eşi üzülmesin diye cenaze törenine habersiz gitmişti.  Ancak yaşanan tente faciası sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa Ümit Şengezer kurtarılamadı. Aslı Solak Şengezer de kuzenini vefatını, eşinin ölüm haberi ile birlikte aldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.