Hava Durumu

Eşini aldatan koca UBER'e rekor tazminat davası açtı

Uber servisi farkında bile olmadan bir çiftin sonu oldu. Aldatan eş ise bu sorumluluğu tamamen Uber'in üzerinde yükleyerek, rekor tazminat davası açtı!

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2017 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2017 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşini aldatan koca UBER'e rekor tazminat davası açtı

Fransız bir iş adamı, Uber'e özel hayatın gizliliğini ihlalden tam 48 milyon dolarlık tazminat davası açtı. Dava ile sonuçlanan olayın detayları ise Sherlock Holmes hikayelerini aratmıyor.

Aldatan eşini Uber ile yakaladı!

Fransız iş adamı Uber servisinden yararlanmak için eşinin akıllı telefonunu kullanmış. Kendi hesabıyla giriş yapan adam, hizmeti çağırdıktan sonra Uber'den çıkış yapmayı da ihmal etmemiş.

Bu kadarının yeterli olacağını düşünmesi ise en büyük hatası oldu. Uygulama üzerinde çıkış yapsa bile, Uber sürekli olarak bildirim göndermeye devam etmiş. Sipariş detayları, sürüş detayları ve ulaşım bilgileri telefon ekranına yansımış.

Karısına geç saate kadar işte olacağını ve hemen ardından da arkadaşlarıyla bir iki şey içip, eve geleceğini söyleyen adamın sonu da hazin olmuş. Kocasının gittiği yerleri araştıran eşi, kendisini aldattığını öğrenmiş ve onu boşamış.

Eh, durumdan hayli rahatsız olan iş adamı da tek suçlu olarak Uber'i görmüş ve 48 milyon dolar gibi uçuk bir tazminat davası açmış. Konu hakkında görüş bildiren Uber ise, "Boşanan çiftler hakkında yorum yapmıyoruz." diyerek olaya şimdilik nokta koydu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.