Hava Durumu

Eşini doğum için hastaneye bırakıp maça gitti

Türkücü İbrahim Tatlıses, hamile eşini hastaneye götürdükten sonra, PTT 1’inci Lig’de düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor’a destek vermek için memleketi Şanlıurfa’ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2013 20:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2013 20:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşini doğum için hastaneye bırakıp maça gitti

Şanlıurfaspor’a destek için memleketine gelen türkücü İbrahim Tatlıses, Paşabağı Mahallesi’nde yeni yapılan Mevlana Cami’sinin inşaatını gezdi. Burada inşaatta çalışan işçilerle sohbet eden Tatlıses, sanatçı olmadan önce yaptığı gibi cami inşaatında demir bağladı. Tatlıses, eline aldığı kerpetenle demir bağlarken, etrafında toplanan kalabalık grup ise tekbir getirdi. Tatlıses, yanında bulunan türkücü Nuri Sesigüzel ile birlikte, cami inşaatının yanında bulunan idari binaya geçti. Tatlıses ve Sesigüzel; Türkçe ve Kürtçe ilahiler eşliğinde; bulgur pilavı ve et kavurmadan oluşan öğle yemeğini yedi. Şanlıurfalı iki türkücü zaman zaman ilahilere eşlik ederken, Tatlıses’in ilahilerin okunduğu sırada gözyaşına boğulduğu görüldü.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıses, "Yapımı devam eden ilim ve irfan yeri olan camimizin inşaatını gezdik. Bu camide herkesin tuzu biberi olsun istiyoruz. Şanlıurfa, geçmişte hacca gitmede önce insanların uğrayıp vekalet aldığı bir yerdi, inanıyorum ki bundan sonrada böyle olur. Mezara giderken önce imanın sağlam olacak. İmanı sağlamlaştırmadığın sürece, Allah katına gidemezsin. Adaletli vicdanın yoksa bence Allah katına da ölmeden gitme" dedi


KIZIMIN ADI ’ELİF’ OLACAK

Şanlıurfa’ya gelmeden önce hamile olan eşini hastaneye bıraktığını da anlatan Tatlıses, doğacak kızının isminin Elif olacağını belirterek, "Bugün benim bir kızım olacak, ona rağmen buradayım. Buradaki galibiyeti de ona hediye edeceğim. Ama babası yanında olamayacak. Babası bugün Şanlıurfaspor’un maçında olacak. İnşallah bu maçı kazanıp kızıma armağan edeceğim. Kızıma; Kuran’ın ilk harfi olan Elif ismini koyacağız" diye konuştu.

Şanlıurfa’nın son yıllarda çok geliştiğini de anlatan Tatlıses, "Ben mağarada doğdum ama şimdiki çocuklar çok şanslı. Allah şansınızı bol etsin, beni de Urfa’dan ayırmasın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.