Hava Durumu

Eşini dövüp dişlerini penseyle söktü

Samsun'un Vezirköprü İlçesi’ne bağlı bir köyde Veysel M., eşi Hamide M.’yi tekme tokat dövüp penseyle 3 dişini de söktü. Eşinden korktuğu için hastanede "İnek tepti" diyen kadın, ilk evliliğinden olan oğluna olayı anlatınca Veysel M., gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2013 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2013 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşini dövüp dişlerini penseyle söktü

Olay, Vezirköprü’nün Darıçayalanı Köyü’nde 10 gün önce meydana geldi. İddiaya göre, 21 yıllık eşi Hamide M.’ye (55) sürekli şiddet uygulayan Veysel M. (50), son tartışmada kadını tekme tokat dövdükten sonra pense ile ön alttaki 3 dişini söktü. Kanlar içerisinde kalan Hamide M., Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

''İNEK TEPTİ'' DEDİ

Muayenede, kadının vücudunun çeşitli yerlerinde morluklara ve darbeye bağlı yara izlerine de rastlandı. Burada olayın nasıl olduğunu soran doktorlara "İnek tepti" diyen kadın, Ankara’da çalışan ve ilk eşinden olan oğlu Hüseyin D.'yi arayarak olayı anlattı. Bunun üzerine ilçeye gelen Hüseyin D. annesinin durumunu görünce Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek şikayetçi oldu.

Savcıya ifade veren Hamide M., eşinin kendisini dövdüğünü ve dişlerini de penseyle çektiğini ileri sürerek, "Beni tekme tokat dövdü. Daha önce de beni hep döverdi. 'Kimseye söyleme seni öldürürüm' diyordu. 2 yıl önce de odunla vurarak kolumu kırdı. Soran olursa 'İnek tepti dersin' derdi. Kimse görmesin diye evden dışarı çıkmadım. Beni sürekli döverek, 'Seni öldürürüm' diye tehdit etti. Korkumdan kimselere durumumu anlatamadım. Penseyle dişlerimi söktü" diye konuştu.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Veysel M., iddiaları yalanlayarak, "Dövmedim, elimle itekledim yere düştü" dedi. Şüpheli, sorgusunun ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Eşinden şikayetçi olan Hamide M. ise isteği üzerine oğlu Hüseyin D.'ye teslim edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.