Hava Durumu

Eşini konuşmak için çağırdı! Sonrası korkunç...

Çorum'da konuşmak için çağırdığı karısını silahla vuran adam, boynundan yaraladığı eşini otomobile bindirerek kaçmaya başladı! İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri kaçan kişiyi bir süre sonra yakaladı. Otomobilde yapılan incelemede Gülcan Ş.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2019 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2019 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşini konuşmak için çağırdı! Sonrası korkunç...

İddiaya göre, bir süredir ayrı yaşayan Gökçen Ş. (20) ile eşi Selim Ş. (25), konuşmak için Bahçelievler Mahallesi'ndeki Aşık Mahsuni Şerif Parkı'nda buluştu.

Konuşmaya başlayan ikili bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Selim Ş, üzerindeki tabancayla eşine ateş etti. Boynundan yaralanan kadını otomobile bindiren Selim Ş, olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, Selim Ş'nin kullandığı aracı Saat Kulesi mevkisinde durdurdu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibinin incelemesinde Gökçen Ş'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Genç kadının cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan Selim Ş, emniyete götürüldü.

Zonguldak'ta yaşayan ve 1 yaşında çocuğu bulunan çiftin, kısa bir süre önce ayrıldıkları, genç kadının Çorum'a gelerek burada yaşamaya başladığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.