Hava Durumu

Eşini öldürüp bu mesajı atmış

Antalya'da annesi için 4 bin lira kredi çektiği gerekçesiyle eşi 28 yaşındaki Fatma Kızılçelik'i öldürdüğü ileri sürülen 32 yaşındaki Osman Kızılçelik'in, cinayeti işledikten sonra öldürdüğü eşine 'bebiş' yazılı mesaj gönderdiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2017 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2017 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşini öldürüp bu mesajı atmış

Antalya'da bir giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan Fatma Kızılçelik'in öldürülmesiyle ilgili eşi Osman Kızılçelik'in tutuklu yargılandığı davaya Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Fatma Kızılçelik'in annesi Selma Taşkıran'a 4 bin lira kredi çektiği için çıkan tartışma sonucu cinayeti işlediği iddia edilen Osman Kızılçelik ifadesinde olay günü eşinin kendisine 'Seni aldatıyorum' dediğini, hakaretlerine dayanamayıp daha fazla dinlememek için ağzını ve burnunu kapattığını ileri sürdü.

Sanık Osman Kızılçelik, şunları söyledi: "Ben 7 yıllık evliliğimiz boyunca eşim Fatma'ya ve yakınlarına herhangi bir saygısızlık yapmadım. Eşimi yoktan sebeple veya para sebebiyle öldürmem mümkün değildir. Ayrıca eylemi planlamış olsam, günlük hayatına devam edip kiralarımı ödemezdim. Alacaklarımın peşine düşmezdim."

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

'BEBİŞ' MESAJI

Duruşma sonrası açıklama yapan öldürülen Fatma Kızılçelik'in annesi Selma Taşkıran'ın avukatlarından Aylin Onursev, sanığın haksız tahrik indirimi alabilmek için çaba gösterdiğini ileri sürdü.

Cinayetin tasarlanarak işlendiğini ileri süren Aylin Onursev, şunları söyledi: "Sanık işlediği cinayeti gizleyebilmek için olaydan sonra eşine mesajlar çekmiş. Osman Kızılçelik'e ait telefonda toplam 121 mesaj tespit edildi. Bunlardan 63'ü Fatma Kızılçelik ile mesajlaşmalar. Bu mesajlarda ilginç detaylar da ortaya çıkmıştır. Osman Kızılçelik 24 Nisan 2016 tarihinde saat 06.41'de 'Bebiş ben kurs alanındayım. 1-2 saat daha çalışıp buradan işe geçerim' şeklinde mesaj atmıştır. Yine aynı gün saat 09.21'de ise 'Mola çıkınca ara bebiş' mesajlarını atmıştır. Oysaki bu saatlerde maktulün boğularak öldürüldüğü otopsi raporlarıyla da sabittir. Osman Kızılçelik, işlediği cinayeti gizleyebilmek için plan yapıp eşine mesajlar atmıştır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.