Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşini ve baldızını öldüren müzisyene istenen ceza belli oldu!

Ayrı yaşadığı eşinin ve baldızının başına birer el ateş ederek öldüren ve intihar girişiminde bulunan Müzisyen Emre Güvener'in yargılandığı davada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, Emre Güvener'in 2 kez müebbet hapis ile cezalandırılmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşini ve baldızını öldüren müzisyene istenen ceza belli oldu!

Kağıthane'de ayrı yaşadığı eşi Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir'in başına birer el ateş ederek öldüren ve intihar girişiminde bulunan müzisyen Emre Güvener'in yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 5.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Kamil Emre Güvener cezaevinden getirilirken sanık Güvener'in aile yakınları ve avukatı salonda hazır bulundu.Duruşmada cumhuriyet savcısı, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.

"BİR DAHAKİ DURUŞMAYA KADAR YAŞAYAMAM"

Mütalaaya karşı savunmasını yaparken güçlü ayakta duran sanık Güvener "Boşanma davası sürecindeyken eşimle görüşüp aynı yatakta yatıyorduk. Kavacık'ta birlikte ev bile bakmıştık. Kendinden küçük biri ile aşk yaşadığını öğrenmiştim. Olay günü baldızım ve karım bana hakaretler ediyordu. Sağlık durumum ortada bir dahaki duruşmaya kadar yaşayamam, gelmezsem özür dilerim" diye konuştu.

Duruşmada söz alan Güvener'in avukatı, "Telefon içeriği tespit edilmeden ve tanıklar dinlenmeden karar verilmesini doğru bulmuyoruz. Müvekkilimin hayati tehlikesi ve kaçma ihtimalinin bulunmaması göz önüne alınarak tahliyesine karar verilmesini talep ediyoruz" dedi.

Savcılık mütalaasında, Sanık Güvener'in karısını ve baldızını öldürmekten 2 kez müebbet hapse çarptırılmasını istedi. Savcılık ayrıca sanık Güvener'in ruhsatsız silah bulundurmak suçundan ise 3 yıla kadar hapsini istedi. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, mütalaaya karşı savunmalarını hazırlamak için duruşmayı erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.