Hava Durumu

Eşiyle aşk yaşayan amcasının oğlunu öldürdü

GAZİANTEP’te inşaat işçisi 45 yaşındaki Cuma G., eşi ile ilişkisi yaşadığı iddiasıyla sokakta tartıştığı amcasının oğlu 48 yaşındaki Mevlit G.’yi 8 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetin ardından kaçan ve polis tarafından gözaltına alınan Cuma G., adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşiyle aşk yaşayan amcasının oğlunu öldürdü

Olay, geçen cumartesi gecesi İncilipınar Mahallesi Ali Fuat Cebesoy Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işçisi Cuma G., kuzeni Mevlit G.’nin, eşi S. ile yasak ilişki yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine öfkelenen Cuma G., telefonla kuzeni Mevlit G.’yi arayarak görüşme teklifinde bulundu. Teklifi kabul edip bulvara giden Mevlit G. ile kuzeni arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sırasında öfkelenen Cuma G., üzerinde bulunan bıçak ile Mevlit G.'yi karın ve göğüs bölgesinden 8 kez bıçakladı. Mevlit G. kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan ise kaçtı. Olayın ardından hastaneye götürülen Mevlit G. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, Cuma G. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Cuma G., işlemlerinin tamamlanmasının ardından 'Kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.