Hava Durumu

Eski arkadaşlar birbirine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa İnegöl’de gece yarısı meydana gelen olayda, iki arkadaş arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ayaklarından yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2013 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2013 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski arkadaşlar birbirine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgilere göre, 14 Ocak 2009 tarihinde adam öldürmeye teşebbüsten tutuklanan ve bir ay önce cezaevinden çıkan 36 yaşındaki Sinan Göztepe, eskiden beri arkadaşı olan 41 yaşındaki Tarık Aykaç ile görüşmek için gece yarısı evine gitti. Sinan Göztepe’ye kapıyı açan eşi, Tarık Aykaç’ın Ankara’da olduğunu söyledi. Bunun üzerine, yanında bulunan arkadaşı ile beraber geldikleri özel otomobil ile evin önünden ayrılan Sinan Göztepe, eskiden beri arkadaşı olan Tarık Aykaç’ı telefonla arayarak görüşmek istediğini söyledi. Sinan Göztepe ile Ankara’dan İnegöl’e gelmekte olan Tarık Aykaç, İnegöl girişinde buluşarak, Hamidiye Mahallesi 28. Sokak Çevreyolu İkinci Etap mevkiinde araçlarından inerek konuşmaya başladılar.
Konuşma sırasında arkadaşlar arasında tartışma çıkarken, iddiaya göre Sinan Göztepe belinden çıkardığı tabanca ile Tarık Aykaç’ı ayaklarından yaraladı. Yaralı Tarık Aykaç’ta belindeki tabancayı çıkartarak Sinan Göztepe’nin üzerine kurşun yağdırmaya başladı. Sinan Göztepe’nin yanında bulunan arkadaşı geldikleri özel otomobil ile olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, kalbine ve kafasına kurşun isabet eden Sinan Göztepe olay yerinde hayatını kaybetti. Ayaklarından yaralanan Tarık Aykaç ise, özel otomobil ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine geldi. Tarık Aykaç, burada tedavi altına alınırken, olay yerinde inceleme yapan emniyet ekipleri olay yerinde iki farklı çaptaki tabancaya ait 17 boş kovan buldu. Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi ve Savcının incelemesinin ardından Sinan Göztepe’nin cesedi olay yerinden kaldırıldı. Emniyet ekipleri, Sinan Göztepe’nin yanında bulunan ve olay sırasında kaçan arkadaşını araştırırken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.