Hava Durumu

Eski eniştelerini bıçaklayarak öldürdüler

ADANA'da kız kardeşlerinin eski eşi 35 yaşındaki Hasan Tufan'ı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 23 yaşındaki Kenan Utancak ile 19 yaşındaki Aydın Utancak tutuklandı. Zanlı kardeşler, eski eniştelerini ablalarıyla yeniden evlenmediği için öldürdüklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2013 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2013 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski eniştelerini bıçaklayarak öldürdüler

Olay, merkez Sarıçam İlçesi'nin Buruk Mahallesi'nde dün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre çiftçi Hasan Tufan, aynı zamanda komşusunun da kızı olan 2 çocuğunun annesi Havva U.'dan 3 yıl önce geçimsizlik nedeniyle boşandı. Aynı mahallede oturmaya devam eden Hasan Tufan başka bir kadınla evlendi, Havva U. da bir başka kişi ile kısa süreli nikahsız evlilik yapıp anlaşamayınca, tekrar baba evine döndü.

Zaman zaman eski eşinin ailesiyle gerginlik yaşayan Hasan Tufan, bir düğünden dönerken, Aydın ve Kenan Utancak kardeşler ile karşılaştı. Yol verme yüzünden çıkan kavgada iki kardeş, Hasan Tufan'ı bıçaklayarak öldürdü, Tufan'ın kardeşleri Hasip ile Rıdvan Tufan'ı da yaraladı.

EVLENMEYİNCE ÖLDÜRDÜK

Cinayetin ardından gözaltına alınan Kenan Utancak ile kardeşi Aydın Utancak'ın, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlandı. Suçlamayı kabul eden zanlılardan Kenan Utancak, bıçağı kendisinin kullandığını itiraf etti. Eski eniştesinin ölümü hak ettiğini ileri süren Kenan Utancak, "Ablam ile evlendiler, 2 çocukları oldu. Sonra ayrıldılar. O gitti başkasıyla evlendi. Ablam ise nikahsız bir evlilik yaptı, sonra anlaşamayıp geri geldi. Hasan bizim komşumuz, ikinci evliliğinden de bir çocuğu oldu. Ablam ile yeniden evlenmesini istedik. Kabul etmedi, tartıştık sonra da bu olay oldu" dediği öğrenildi.

Bıçakla adam öldürmek ve yaralamak suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.