Hava Durumu

Eski eşini bıçaklayan koca teslim oldu

Eskişehir'de geçtiğimiz gün 2 yıl önce boşandığı eşini bıçakladığı iddia edilen ve olay yerinden kaçtıktan bir süre sonra polis merkezi amirliğine giderek teslim olan Bayram T., "Gece sokakta görünce sinirlendim, bıçakladım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski eşini bıçaklayan koca teslim oldu
Cumhuriyet Mahallesi İşbulma Sokak’ta bir okulun önünde meydana gelen olayda, eski eşi tarafından defalarca bıçaklanarak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ZeynepD.’yi bıçaklayan Bayram T., polis merkezi amirliğine giderek teslim oldu. Bayram T.’nin ilk ifadesinde, gece geç saatlerde kadın arkadaşları ile eski eşini sokakta görünce sinirlendiğini belirterek, onu eve götürmek için taksiye davet ettiğini, kabul etmeyince takside sürekli taşıdığı bıçakla bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Öte yandan, Zeynep D.’nin yanında bulunan bir arkadaşının polis ekiplerine, "Zeynep, Bayram’ın kendisini eve bırakma teklifini kabul etmedi. Aralarında tartışma çıktı. Zeynep'in kolu bir süre önce kaza nedeniyle kırılmıştı. Bu nedenle bir kolu alçıdaydı. Tartışmanın ardından Bayram ona vurmaya başladı. Yumrukla vurduğunu sanmıştık, meğer bıçaklıyormuş"
dediği öğrenildi.

Eşini defalarca bıçaklayarak ağır yaralanmasına neden olan Bayram T., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.