Hava Durumu

Eski eşini işe alması bakın neye patladı

Adana'da 12 yıl önce boşandığı eşine acıyıp işe alarak iş yerinde yatmasını sağlayan müteahhit Necip Ayıcı, yemek ve temizlik meselesi yüzünden tartıştığı eski eşinin şikayetçi olması sonucu iş yeri ve evinden 3 ay uzaklaştırma cezası aldı. Ayıcı şimdi otomobilinde yatıp kalkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2013 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2013 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski eşini işe alması bakın neye patladı

Müteahhit Necip Ayıcı, (47) 1996'da Aylin Zincirkıran (36) ile evlendi. Çiftin şu anda 16 yaşlarında olan oğulları D. dünyaya geldi. Ayıcı çifti 2001'de geçimsizlik nedeniyle boşandı. D.mahkeme kararıyla babaya verildi. Aylin Zincirkıran başka biriyle evlendi, ondan da bir çocuğu oldu. Zincirkıran'ın ikinci evliliği de kısa sürdü. Ailesinin yanına dönen ve maddi yönden büyük sıkıntı çekmeye başlayan Zincirkıran iş aramaya başladı. Bunu öğrenen eski eşi müteahhit Necip Ayıcı, Kurtuluş Mahallesi'nde homofis olarak kullandığı işyeri ve evini eski eşi ile 8 yaşındaki oğluna açtı. Sekreteri olarak işe aldı. İşyerindeki bir odayı da küçük oğluyla kalması için verdi.

Aylin Zincirkıran sekreter olarak çalışırken işyerinde yemek ve temizlik yapmaması nedeniyle eski eşi Ayıcı ile tartıştı.Tartışmanın ardından Cumhuriyet Savcılığı'na giderek, eski eşinin kendisine hakeret ettiğini ve tehditte bulunduğunu iddia ederek 19 Şubat'ta suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu üzerine 4. Aile Mahkemesi Hakimi, Ayıcı'ya 3 ay boyunca eski eşinin bulunduğu ancak kendisine ait olan evden ve işyerinden uzaklaştırılmasına ve yaklaşmamasına karar verdi. Ayrıca, eski eşine 'şiddet, tehdit ve hakarette' bulunmaması, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesini kararlaştırdı. Kararlara uymazsa zorlama hapsine hükmedileceği ihtarında bulunuldu.

Karar üzerine hem evine hem de işyerine yaklaşamayan Ayıcı, eski eşinin 13 Mayıs'ta oğlu D.'yi 'Babanla birlik oluyorsun' diyerek okul dönüşü eve almaması üzerine şoke oldu. Oğluyla birlikte sokakta kalan Ayıcı, polis merkezine giderek, eski eşinin oğlu D.'yi sokağa atması nedeniyle şikayette bulundu.
Otomobilinde yatıp kalkan Ayıcı, 19 Mayıs'ta dolan uzaklaştırma cezasının eski eşinin 'uzatma' talebi üzerine 3 ay daha uzatıldığını öğrenince şok oldu.

Dün, mahkemedeki duruşmada Zincirkıran, eski eşi Ayıcı hakkındaki şikayetinin devam ettiğini tutuklanmasını istedi. Ayıcı'nın avukatı da, uzaklaştırma verilen yerin müvekkilinin şahsına ait olduğunu, bu yüzden mağdur olduğunu belirterek uzaklaştırmanın kaldırılmasını istedi.

Mahkeme hakimi, Ayıcı'ya 'uzaklaştırmayı ihlalden' 5 gün zorlama hapsine mahkum etti. 2 hafta süre içinde itiraz hakkı tanıdı. Eğer Ayıcı'nın itirazı bir üst mahkemece reddedilirse Ayıcı, 5 gün cezaevinde kalacak. Evine ve işyerine yaklaşamayan Ayıcı, şimdi sokakta yaşıyor. Geceleri ise otomobillerini Merkez Park'ta park ederek içinde yatıp-kalkıyor. Şahsına ait yerden uzaklaştırılarak mağdur edilmesinin adaletsizlik olduğunu belirten müteahhit Ayıcı, "Homofis olarak kullandığım yer şahsıma ait. Eski eşime iyilik olsun diye barınacak yer ve iş verdim. Ama, şeytanlıkla beni ve oğlumu sokağa attırdı. Mahkemenin verdiği karar adaletsizdir. Benim üzerime olan bir yerden nasıl beni uzaklaştırır? 3 ay uzaklaştırdı, ek 3 ay daha uzattı. Üzerine bir de 5 gün tutuklama verdi. Ben ne yapmışım? Polise gidip oğlumu sokağa attığını söylemişim, gidip oğlumu ve eşyalarını almışım. Böyle adalet olmaz. İşimi yapamıyorum, oğlumla birlikte kalacak yerimiz yok. Asıl mağdur edilen ben ve oğlum oldu. Adalet istiyorum. Eski eşimin annesinin evi var oraya gönderilsin. Orada kendini rahatsız edersem en ağır cezayı versinler" dedi.
Aylin Zincirkıran ise, eski eşiyle arasında geçen olayla ilgili bilgi vermedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.